Mi a kedvenc márkátok? Mi volt a legdrágább dolog amit vettetek? Megbántátok?
Nincs kedvenc márkám. Nem is szeretem, ha valamin látszik a márkajelzés, az olyan béna, egyáltalán nem elegáns.
Legtöbbe mindig a télikabátok, csizmák kerülnek, pedig semmi különleges, márkásat nem választok, csak az a lényeg, hogy tetsszen és jó minőségű legyen: kb. 40.000. Ft körüliek.
Azt hiszem, a legdrágább vásárlásom eddig egy parfüm esszencia volt, 49.000. Ft-ért, de ezt ajándékba vettem, nem magamnak.
Nike a kedvencem és 33.000Ft-ért vettem a cipőt. Nem bántam meg, kényelmes és lassan 1 éve bírja.
20 éves fiú (Nem, nem anyu apu adta rá a pénzt ha nem a munkahely a munkámért)
Cipő - 40.000 Ft
Táska - 20.000 Ft
Ruha - 40.000 Ft
Pénztárca - 15.000 Ft
Napszemüveg - 30.000 Ft
Kabát - 40.000 Ft
Legdrágább sminktermék - 9000 Ft
... A kedvenc márkáimat kihagytam: Versace, Moschino, D&G, Vögele, Mystic Days, Amnesia, Ray Ban, M&S.
Nem bántam meg semmit, amit drágán vettem, hiszen nem csalódtam bennük, több év után is gyönyörűen néznek ki, praktikusak és hasznosak.
Lehet, hogy ez annyira nem nagy szám, de egyszer vettem egy kétoldalú sminkecsetet 7ezerért. Egy egyszerű ecsetért szerintem ez rohadt sok pénz volt, nem is értem magam. Megbántam, igen. Amúgy biztos volt még ilyen alkalom, de ez a legfrissebb. Nem szoktam amúgy kirívóan drága dolgokat venni, inkább olyan középkategóriás, de a kozmetikai cikkekért, sminkekért képes vagyok sokat fizetni.
Kedvenc ruhamárkám a Bershka, a H&M és a Szputnyik shopban is szoktam vásárolni, ha éppen Pesten járok.
Sminkmárkából elsőszámú nekem a Maybelline, még sosem okozott csalódást. Aztán a Catrice-t is nagyon szeretem, utána az Astor.
Köszi a válaszokat! :)
Én sem szoktam általánosságban véve nagyon drága dolgokat venni,persze van egy-két kivétel amire nem sajnálom a pénzt.
Kedvenc márkáim sportruházatban: Nike,Underarmour
Kiegészítők : Tommy Hilfiger, Guess
Smink: Anastasia Beverly hills
Ruháimat általában H@h-ben,Bershkában veszem.
Nekem a legdrágább dolog amit én vettem és nem kaptam az egy sugarbird ruha volt amit meg is bántam,mert bár gyönyörű szép de sehova nem tudom felvenni,így csak egyszer volt rajtam :)
30.000 Ft volt.
Én alapvetően nem szoktam nagyon drága dolgokat venni, mert ritkán van ilyen "MEGLÁTOM ÉS KEEEEELLLL" érzés nálam, pedig szeretek öltözködni, cicomázkodni.
Legdrágább szépségápolási cucc:
Clinique pirosító, 9000 Ft. Netről rendeltem külföldről, olyan limitált színt, amit ha jól tudom, hozzánk nem hoztak be (Cola Pop). Nem bántam meg abszolút, IMÁDOM, szuper minőség, és nem egy nagyon gyakori / tipikus szín, mégis remekül áll. Főleg ősszel és télen hordom.
Divat:
kabát butikból, 14.000 Ft (leginkább turiba járok, szóval nem költök túl sokat ruhára) - ezt megbántam, mert egy szezon 3/4-ét bírta ki, aztán kezdett szétjönni a varrása, foszlani. Maradok a turinál... ott max. 5e-t költök kabátra, és volt, ami tovább bírta.
(amúgy ilyesmi árban vettem egy pár Promod cipőt is, azt imádom, és máig hordom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!