Mi a legextrémebb dolog amit megtennél kedvenc sztárodért/sztárodnak?
Szerintem ilyeneket csak a primitív, őrült fangirlök csinálnak, akik megalázkodva istenítik a tehetségtelen kedvenceiket. Én speciel azt is megalázkodásnak tartom, amikor az emberek egymást összenyomva csápolnak, és ordibálnak a koncerteken. De mindenesetre örülök neki, hogy vannak, mert nélkülük nem lenne koncert, és koncertfelvétel sem, amit a puha, kényelmes ágyikómban, takaróba burkolózva nézhetek.
Engem a kedvenceim dicsőítése helyett inkább az tölt el boldogsággal, ha pont olyan emberként tekinthetek rájuk, mint amilyen én vagyok, vagy bárki más.
Nyugodtan lehet használni a "tini" és a "fangirl" szót. Igen, de ha lenne rá pénze, megtenné, és ez a lényeg. Csak a pénz miatt nem csinálja. Nem az anyagi helyzetére, hanem a jellemére utaltam.
Amúgy pedig lerohanná a kedvencét, és minden darabját külön kis sterilizált dobozban tárolná, és mindennap megnyalná, megszagolná, és sírva vigyorogna hozzá a meghatottságtól. Tudom, ezek kicsit szélsőséges dogok, de a lényeget kifejezik.
Jó, de egyszer egy Ausztráliában tartott Bon Jovi koncertre például beúszott egy pasi, és megöltet az énekest, és nem akarta elengedni, majdnem vízbe is fulladt, tök sokat úszott. Aztán biztonságiak szedték le róla, és megbüntették. Felnőtt férfi volt. Ez persze egyetlen példa, de szerintem tucatjával lehetne találni. A fangirlséget ráadásul ki lehet nőni, de ezt már nem.
Egyébként sem értem, miért baj, ha tényleg így van.
Én nem mondanám normális dolognak azt, ha valakinek minden álma, hogy a kedvence használt zsebkendőjét birtokolhassa. Elárulom, bár szerintem fölösleges, a sztároknak is pont ugyanolyan a f*kájuk, mint bárki másnak.
Nálam a "rajongás" abban nyilvánul meg, hogy tisztelem az illetőt, hallgatom a zenéjét/nézem a filmjét, és embernek tekintem.
Viszont van akinek abban, hogy szívesen kinyalná a s*ggét, megvenné a taknyos zsepijét, és az úristennek tekinti. Persze ezzel semmi gond nincs, csak éppen elég primitív dolog. Persze bárki tekintheti normálisnak, csak nem az. Inkább gyakori, mint normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!