Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a legextrémebb dolog amit...

Mi a legextrémebb dolog amit megtennél kedvenc sztárodért/sztárodnak?

Figyelt kérdés
Vannak akik megveszik a kiköpött rágót, használt zsepit (nem kitaláció, ez igaz) Vagy mondjuk benyalnál Gesztesi Károly izzadt hónaljába? Ha mondjuk érte rajongsz?:) Engedd szabadon a fantáziád.

2014. szept. 6. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na, meg nem bírom a szenvedélytelen embereket.

Kérdező, te is válaszolsz? Írhatnának többen is.

2014. szept. 26. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szenvedélytelen, csak nem "alázkodom meg" a kedvencem előtt azzal, hogy őt magasabb rendűnek tekintem bárminél.

És ezt nem a koncertekre, hanem a fangirl szintű rajongásra (taknyos zsepi, izzadt póló, hisztérikus sírás, amikor meglátja) értem :)

2014. szept. 26. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Most láttam csak a válaszod. Nem tudom, megalázkodás-e. Valószínűleg a hisztérikus sírás, meg az, ha nők azonnal egy férfi sztár ágyába dobják magukat, az valószínűleg tényleg az. De én azon a szinten vagyok, hogy tisztelem azt szeretek, és ez nem megalázkodás. A zsepijét persze én sem tartanám meg, illetve csak azért, mert esetleg el lehet adni. :)
2014. nov. 13. 04:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Mondtam egy szóval rád, hogy megalázkodsz?

Egyértelmű, hogy a "taknyos zsepis" dologra mondtam. Vonatkozik rád? Nem. Akkor meg, mi a baj?

2014. nov. 13. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!