Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan dolog ami egy lányon a legjobban beindít titeket? Van valami kedvenc fehérneműtök?
természetes vörös haj, fehér tanga, fehér comfixszel.
És a nő legyen magas, vékony...
Ez eléggé beindít, na...
19/F
Vannak olyan ruhák, amik számomra nagyon izgatóak tudnak lenni egy lányon, de azok nem fehérneműk.
Valamint imádom, ha egy lány már jól láthatóan ideges/stresszes/kimerült, és akkor átmasszírozhatom kicsit a vállait és a nyakát, és hallom, ahogy ő közben nyögdécsel, "dorombol" az élvezettől :D Engem ez speciel nagyon be tud indítani.
Beindítanak hátat, lapockát, vállakat szabadon hagyó felsők vagy miniruhák, csőtop, bandeau-top, minszoknya, popsihajlatot kivillanni engedő forrónadrág, madzagos bikini, legalább brazil, de inkább zsinórtanga. Tűsarkú -- de nagyon bejön ha egy lány mezítláb van.
Eljátszottam a gondolattal, ha egy nőn csak 2 ruhadarab lehet, mi legyen az a kettő: szerintem a bikinialsót és felsőt hanyagolja, legyen rajta napszemüveg és szalmakalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!