Lányok, hogyan vettétek rá magatokat a tanga viselésére, milyen volt az első tapasztalatotok vele?
Hány évesek voltatok, milyet vettetek elsőnek, és kivel?
Értelmes válaszokat kérek
Ha úgy van írj privátot
Nem kellett rávenni magam :D Bementem vmi nagyobb ruhaboltba és vettem egyet, 14 voltam... Igaz semmi értelme nem volt mert pasi először csak 17 évesen látta rajtam..
De az öltözőben már állandó téma volt h ki hord tangát szóval nekem is kellett...
Másnak gyakori probléma h a szülő megtiltja v ilyesmi ami baromság, anyu csodálkozott amikor megtalálta a mosógépben de mondta h semmi baja vele csak télen ne hordjam mert felfázok. Ami amúgy igaz. De nem értem mi ez a nagy mizéria a tanga, meg a szőrtelenítés körül a tizenévesek körében...
15 évesen vettem először tangàt anyukàmmal:D
Roszabbra szàmìtottam, de szerintem nagyon kényelmes.
14 évesen, sima pamut rózsaszínt, anyuval.
Miért ve(te)ttem? Mert láttam, hogy a nővérem is olyat hord, akkoriban pedig nagyon akartam hasonlítani rá. Meglepően kényelmes volt.
Amikor benőtt a fejem lágya (és nem majmoltam tovább a nővéremet), akkor sem "álltam vissza" a simára, egyszerűen zavart, hogy bevág a széle a fenekemen és látszik :D
14 évesen, legging alá akartam, szóval anyu vett nekem pár darabot.
Mai napig nem nagyon szeretem, de barátomnak tetszik, szóval a kedvéért néha hordok, meg ha valami testhezálló van rajtam.
Körülbelül 13-14 éves voltam.
Nem emlékszem már pontosan.
Anyukám is vett és volt,hogy barátnőmmel mentem el venni.
Viszonylag kényelmes volt.
De mostanába jobban szeretem a francia/brazil tangát és ha már figyelembe kell venni a barátomnak is jobban tetszik.
Hordok még rendes tangát,de sokszor vág és szorosnak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!