Miért vásárolnak sokan a kínaiakban, mikor majdnem olyan árakon mozognak, mint a márkás boltok?
A kínaiban 6000-65000 Ft körül mozognak a nadrágok, kényelmetlenek, büdösek, gyorsan rongyolódnak. A felsők szintén 4-5000 Ft-ok, a kabátok 10-12000. A cipőkről meg ne is beszéljünk, 9-10000 Ft, büdös mint a bűn, kényelmetlen.
Én a New Yorkerben, a Tally Weijlben és a Deichmannban szoktam vásárolni, jó, nem olyan nagy márkák, de én szeretem a ruháikat, nekem nagyon bejöttek. Cipőt néha a Playersroomban veszek, ez már kicsit drágább, de legalább kényelmes, tartós és nem büdösödik bele a lábam.
Kedves kérdező!
Nem mindenki teheti meg, hogy akárcsak 2ezer Ft-tal is többért vásároljon egy ruhát. Mellesleg, nem mindenki lakik nagyvárosban vagy olyan helyen, ahol márkásabb cuccok vannak.
Másrészt, attól, hogy neked nem vált be a "kínais" cipő/ruha bármi, még másnak jó lehet.
Én szoktam kínaiban is és márkaboltban is vásárolni. Közel a minősége egyforma, de az áruk nem...
És utolsó sorban, nem kéne foglalkoznia senkinek sem a másikkal, hogy épp mire telik neki.
Legalábbis szerintem! :)
20/L
Nemtom te milyen kínaiban voltál, nálunk 3400 egy sztreccs nadrág, kényelmes, jó rám, felsők 2-3000ft bár azt nem szoktam mert így is annyi van mint a bűn.
Igazából a gatya miatt járok oda.
Hát ennél azért árnyaltabb a kép. Cipők közt bőven van 2-3000-es, persze szar, de pl a gyereknek alkalminak tökéletes. Vagy strandpapucs, sulis ünneplő (év közben, amikor máshol nincs is). Esőkabátot is itt lehet tutira találni, táska olcsóbb mint máshol.
Amúgy Tesco, Kik, Pepco szintén olcsó, és valamivel jobb a kínainál.
Farmert én is 6000 körül láttam, miközben a C&A-ben 4-5000.
Én sem értem. Az esetek többségében a kínai ruhák anyagban a bőven alulmaradnak a fast fashion plazas cuccokhoz képest. Persze kivitelezésben sajnos botrányos tud lenni egy-egy Bershka cucc is.
De általában letisztultabb és jobb anyagminőséggel rendelkező ruhákat lehet kapni ezekben az üzletekben. Akciós áron szinte ugyanannyiért. Bár szerintem az online vásárlás verhetetlen ilyen téren. Ahogy az ASOS tesz ki kupon kódot irány az oldal és ár szerint rendezzétek a cuccokat. Módfelett jó darabokat lehet kifogni. Ingyen van a szállítás is, a visszaküldés szintúgy. A minőség pedig veri a Zarat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!