Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért tartják sokan drágának...

Miért tartják sokan drágának a H&M-et?

Figyelt kérdés
Voltam nemrég egy kínaiban, ahol ilyen rossz anyagú blúzok kerültek ilyen 2000-3000 forintba. A farmerok 5000 forint körül voltak. Akkor miért lenne drága a H&M? Ha az ember egy jó akciót kifog, akkor akár ilyen árok, vagy még olcsóbban tudok venni ilyen dolgokat.
2017. máj. 20. 07:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

A fizetésekhez képpest minden nagyon drága de a kínain én is elképedtem. Ár-értéket tekintve a legdrágább!

Én még a Deichmannal vagyok így.Minek vegyek 6 ezerért olyan cipőt a kínaiban ami felér egy középkori kínzással amikor 8 ezerért kapok kényelmeset a Deichmannban.

Ott még fél éven belül cserélnek is.

2017. máj. 20. 08:09
 2/13 anonim válasza:
70%
Azért, mert az eredeti árak ezek kétszerese. Szerintem nem drága, csak nem mindig kell ott vásárolni. Nekem az a filozófiám, hogy érdemesebb több helyről vásárolni, és nem leragadni egy üzletnél. Egyébként valaki meg a turiban vásárol szívesebben, mert az mindennél olcsóbb.
2017. máj. 20. 08:10
 3/13 anonim válasza:
90%
Én inkább márkaboltból szeretek vásárolni mintsem Deichmannból. Csak egyes boltok garanciája förtelmes.
2017. máj. 20. 08:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Én már vettem egy jó farmert 3000 forintért a H&M-ből. Még az eredeti ára sem volt vészes. Jó blúzokat és pólókat is vettem onnan 1000-2000 forint közötti áron. Kínaiba hol veszel ennyiért, valóban minőségi darabokat?
2017. máj. 20. 08:14
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Mert az...

Nem a leértékelt árat kell nézni, hanem az eredetit. Nem mindenkinek van ideje 100 üzletet körbejárni ás vadász az akciókra. Pont a H&M-re mondom, hogy az anyagok nagyon gagyik, a legtöbb ruha öreges, a férfiruhák mind nagypapásak vagy homokosoknak valóak. Ezer más boltot tudok mondani, ahol a nem leértékelt árak jobbak és a minőség jobb.

2017. máj. 20. 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Azért az tudni kell hogy a H&M is kínai és ez tényleg így van hogy bemész a kinaiba 1300egy póló bemesz a H&m be ugyanezen az áron találsz olyat ami jo is nez ki és nem műszálas.

Annyira nem drága ha ahhoz viszonyitjuk hogy egy rossz kínai már drágább.

2017. máj. 20. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

H&M-ben csak a basic cuccokat szoktam venni, 1300 egy trikóért ami kényelmes, pamut és pont olyan a szabása mint amit szeretek nekem nem sok de a legtöbb holmit csak leértékelve venném meg ott, pl a ruhák szerintem drágák.

Alapból inkább akciókor vásárolok ha nem "létszükség" (nincs belőle több, pl tönkrement az utolsó gatyám) de ezt is próbálom kiköszöbölni hogyha tudom hogy majd kelleni fog valami elkezdem figyelni hogy hol lesz/van leértékelés, heti egy 20 perces guglizásból felmérhető.

2017. máj. 20. 09:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A H&M tipikusan az a bolt, ahol 2 ezerért meg 60 ezerért is lehet ruhat venni (egy tüll ruha kerül ennyibe a webshopban, nyugodtan nézze meg aki nem hiszi).

Szóval olcsó és drága ruháik is vannak.

Én is vettem már ott pár dolgot, de általában nem tetszik a felhozatal 90%-a.

2017. máj. 20. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jogos a kérdés..én is így vagyok vele.. a kínaiban csúnyák, és rossz minőségűek a ruhák és pl H&M ben vagy bármelyik hozza hasonló ruha boltban ugyanennyiért vagy egy-ket ezer forinttal drágábban veszek ruhát de tudom h az minőségibb..én személy szerint még a Hádán vagyok kiakadva jó lehet érvelni az én álláspontom ellen is, mert lehet ott találsz egyedibb ruhát amivel nem találkozol az utcán oké..de miért vegyek használt ruhát ugyanannyiért mint egy teljesen újat..nemértem én inkább vásárolok normális helyekről..de nyilván kinek mi
2017. máj. 20. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem ha három ruhám van onnan, sokat mondok. Nem tartom drágának, csak simán nem tetszenek ott a ruhák.
2017. máj. 20. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!