Miért tartják sokan drágának a H&M-et?
A fizetésekhez képpest minden nagyon drága de a kínain én is elképedtem. Ár-értéket tekintve a legdrágább!
Én még a Deichmannal vagyok így.Minek vegyek 6 ezerért olyan cipőt a kínaiban ami felér egy középkori kínzással amikor 8 ezerért kapok kényelmeset a Deichmannban.
Ott még fél éven belül cserélnek is.
Mert az...
Nem a leértékelt árat kell nézni, hanem az eredetit. Nem mindenkinek van ideje 100 üzletet körbejárni ás vadász az akciókra. Pont a H&M-re mondom, hogy az anyagok nagyon gagyik, a legtöbb ruha öreges, a férfiruhák mind nagypapásak vagy homokosoknak valóak. Ezer más boltot tudok mondani, ahol a nem leértékelt árak jobbak és a minőség jobb.
Azért az tudni kell hogy a H&M is kínai és ez tényleg így van hogy bemész a kinaiba 1300egy póló bemesz a H&m be ugyanezen az áron találsz olyat ami jo is nez ki és nem műszálas.
Annyira nem drága ha ahhoz viszonyitjuk hogy egy rossz kínai már drágább.
H&M-ben csak a basic cuccokat szoktam venni, 1300 egy trikóért ami kényelmes, pamut és pont olyan a szabása mint amit szeretek nekem nem sok de a legtöbb holmit csak leértékelve venném meg ott, pl a ruhák szerintem drágák.
Alapból inkább akciókor vásárolok ha nem "létszükség" (nincs belőle több, pl tönkrement az utolsó gatyám) de ezt is próbálom kiköszöbölni hogyha tudom hogy majd kelleni fog valami elkezdem figyelni hogy hol lesz/van leértékelés, heti egy 20 perces guglizásból felmérhető.
A H&M tipikusan az a bolt, ahol 2 ezerért meg 60 ezerért is lehet ruhat venni (egy tüll ruha kerül ennyibe a webshopban, nyugodtan nézze meg aki nem hiszi).
Szóval olcsó és drága ruháik is vannak.
Én is vettem már ott pár dolgot, de általában nem tetszik a felhozatal 90%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!