Honnan veszed hogy az utcán zokni nélkül vannak az emberek?Én ilyen zoknikat hordok: [link] És nem látszik ki egyáltalán, de attól még van rajtam.Mi lenne benne jó ha a bokazokni kilátszana?Szerintem az egy kicsit igénytelenül néz ki. 16l
2017. márc. 28. 18:38
2/19 A kérdező kommentje:
Ma láttam a Lidl-ben, ahogy egy lány levette a cipőjét, se titokzokni, se harisnya nem volt rajta és úgy próbálgatta fel a kitett cipőket.
2017. márc. 28. 18:40
3/19 anonim válasza:
Én is olyan zoknit hordok mint az első
2017. márc. 28. 18:40
4/19 anonim válasza:
Ez nem újdonság. Igénytelen emberek mindig is voltak, csak most ezt kapták éppen fel. Jövőhónapban majd az lesz a téma hogy miért jobb oldalt van elválasztva a lányok haja.
2017. márc. 28. 18:42
5/19 anonim válasza:
Igen ez egy divat mostanában. De az, hogy te láttál egy-két embert akin nem volt zokni, az nem azt jelenti, hogy senkin nincs. Csak vannak emberek akik nem tudják mi az a titokzokni, vagy nincs pénzük rá, vagy így jó nekik, vagy az isten tudja mér dugják a lábukat zokni nélkül a cipőbe.
2017. márc. 28. 19:28
6/19 anonim válasza:
mert sokkal jobban nèz ki úgy
mièrt igènytelensèg? akinek tiszta a lába nem büdös az megteheti
2017. márc. 28. 19:48
7/19 anonim válasza:
Egy fenét néz ki jobban. A kecses kis kivillanó férfi bokák, na azok meg még különösen férfiasak is.
A titokzoknikkal sem kell erőlködni, az sem takar eleget, a zárt cipők belseje nem olyan anyagból van, hogy a láb bármely részének azzal közvetlenül érintkeznie kéne.
Számomra is érthetetlen, hogy miért kapnak egyesek hisztériás rohamot, ha a zokniból 1 mm2 is kilátszik.
2017. márc. 28. 21:12
8/19 anonim válasza:
Azért igénytelenség mert kicsit sem higiénikus. Valamilyen szinten mindenkinek izzad a lába, kinek jobban kinek kevésbé. És azért nem mindegy, hogy most közvetlenül a cipőbe izzad a láb, vagy a zokniba, mert a zokni felszívja a nedvességet és azt kimosod, a cipő belsejét azonban nem és legközelebb a bacikkal teli lábbelibe lépsz bele. Valamint attól hogy tiszta lábbal bújsz bele, útközben is belemehet a por.
2017. márc. 28. 21:49
9/19 anonim válasza:
jólvan akkor, szagold meg a cipőimet ha nem hiszed, ès hordjál nagy gusztustalan zoknikat.
egyèbkènt ha egy kicsit is tisztába lennètek a divattal ...ja de nem....úgyhogy elmesèlem , hogy kèpzeljètek :az olasz fèrfiaknál az a sikk hogy a bőrcipőbe sem vesznek zoknit(ès másikba sem), így amikor ülnek a kávèzóban ès felhúzódik a nadrágjuk szára, nem egy kilómèteres barna zokni jelenik meg vagy nem egy micimackós zokni figyel az ermekszből mint nálunk....ès igenis nagyon sikkesek.de mièrt is magyarázom èn ezt itt? na lèptem
2017. márc. 29. 10:08
10/19 anonim válasza:
Lehet venni olyan spray-t, ami baktérium és gomba ölő, és szagtalanító.Ha minden reggel befújod vele a cipődet belül(kb 10mp-ig tart, nem lehet belehalni) akkor ne hiszem hogy igénytelen lenne.Én is így szoktam, plusz balerina zokni és nem érdekel kinek mi a véleménye NEM vagyok igénytelen csak mert a cipőben a lábaom 20 százaléka hozzáér a cipő belsejéhez. #1-es vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!