Szerintetek el menjek e iskolába zokni nélkül? 14f
Figyelt kérdés
Egyszer el akarok menni iskolába úgy hogy nem veszek zoknit a cipőm alá. De eléggé parázom hogy el kezdenek róla kérdezgetni meg hülyének néznek.
Szerintetek mit tegyek?
(Ha valakit érdekelnek a részletek nyugodtan írjon privát üzit)
2017. márc. 26. 21:55
1/6 anonim válasza:
Nem fognak hülyének nézni, észre sem fogja senki venni. Csak esélyes hogy beleizzad a lábad a cipőbe, vagy feltöri. De nyugodtan próbáld ki, vigyél magaddal egy pár zoknit ha esetleg mégis baj lenne. :)
2/6 anonim válasza:
Menj full mezítláb. Az sokkal bátrabb do!og. Ha valaki beszól mondd neki azt hogy akkor dumáljon ha ő is meg meri tenni.
3/6 anonim válasza:
Esetleg fordítva: csak zokniban cipő nélkül.
Nem tudom, honnan jön ez a marhaság újabban, hogy egyesek zokni nélkül mászkálnak a cipőkben, jól vagytok ?
4/6 anonim válasza:
A full mezítláb tényleg bátor dolog lenne, mert 1, még elég hideg van hozzá reggel 2, akkor tutira fel kellene vállalnod, hogy hülyének néznek. Ami ebben a korban elég húzós. Később már kevésbé lesz az, hozzászoksz, hogy mindenki másképp hülye, így a legtöbben hülyének nézik, cikizik a másikat, nem kell hozzá különösebb ok. :D
5/6 anonim válasza:
Senki nem dönthet helyetted. Nagyon kevesen vállalják fel a konfrontációt a közvetlen környezetükkel, hogy önmaguk lehessenek, és azt csinálják, amit valóban szeretnének. Legtöbben megalkuszunk valahol. A hol? a jó kérdés! Én ezt még biztosan bevállalnám, csak nem vagyok a helyedben, nem ismerek minden körülményt stb.
6/6 anonim válasza:
Én is jártam úgy suliba amikor már jó idő volt, reggel el indultam nem volt kedvem vagy idöm zoknit felvenni simán mezítláb vettem fel a sport cipőm, érdekes kényelmesebb volt bár fiúként alapból izzadós vagyok lábam is azt észre vettem hogy zokniba nagyon tudot izzadni mezítláb cipőben vegyes volt, volt olyan hogy nem igen volt olyan kb mire vége volt a sulinak tocsogodt mezítláb a cipőbe, de viszont volt magamnak szabályom hogy drágább cipőket nem vettem fel zokni nélkül, mai napig így van azok a sport cipők amiket így fel veszek akkor is most is kínaiba szoktam venni, mezítlábas cipők nekem, kérdezni kérdezték engem is, pl kérdezték miért vagyok mezítláb a cipőbe, nem töri fel a sarkam stb? Meg jobb így mezítláb? Akkor, zokni nélkül mezítláb vagy cipőbe? Nem furcsa hogy a lábam a cipőbe mezítláb van benne? Engem nem zavart kérdezgettek e miatt stb, egy finnyázó így miért jobb hogy nincs zokni cipőbe mezítláb, cipő anyaga szívja fel közvetlen az izzadságot stb, erre mondtam hogy ez a cipő mindegy ha közvetlen felszívja, amúgy meg ha mezítláb vettem fel cipőt pont olyankor ha iskolába voltam haza értem mentem zuhanyoztam ha mentem máshova akkor amúgy is másik cipő zoknival voltam, de az hogy egésznél suliba meleg is az idő jó plusz zokni nem kellet, ezért is voltam többségiben max így iskolában jó lesz így cipőbe mezítláb van a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!