Így mehetek iskolába? 15/L
Figyelt kérdés
[link] (szoknya ès zoknira gondolok) persze nem most,csak mire ilyen idő lesz remèlem többen megtudják mondani.szoknyám fekete ,de a fazon hasonló a zokni ilyesmi(1.kèp mindkettő) nyáron már öltöztem így.2014. okt. 28. 17:44
1/17 anonim válasza:
Hát láttam már így lányt a suliban, de eléggé megszólták...
2/17 anonim válasza:
Ilyen időben persze, hogy ne. Suliba mehetsz így és nem hiszem, hogy megszólnak érte. Nekem kifejezetten nem tetszik, de ha tetszik akkor viseljed nyugodt szívvel:)
4/17 anonim válasza:
Páva gyerekek is furcsák és mégis sokat látni.
5/17 anonim válasza:
Van egy osztálytársnőm,ő gyakran hord suliba ilyen zoknit,eddig még sose szólták le,általában mindenki megdicséri. De persze ez sulitól is függ (pl. a miénk egy sima gimi,de a vallásos iskoláknál lehet már ez nem fér bele).
8/17 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, de ha neked igen, hordd nyugodtan! :D Nem hiszem, hogy megszólnának érte. Annyira nem rossz... Mondjuk most, hogy nézem, tök aranyos. Mondjuk nem sok lányt látok így az utcán, konkrétan eddig még senkit nem láttam, de nem rossz. :D Na jó, most hogy pár mondatban ellent mondtam magamnak, hordd nyugodtan! :)
9/17 anonim válasza:
Ha jó lábaid vannak hozzá, akkor nyugodtan hordhatsz ilyet:) 16/L
10/17 anonim válasza:
szerintem menő! én is szoktam így csak fekete harisnyával
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!