Szerintem iskolába nagyon sok a 14 cm. Buliba esetleg, vagy egy-egy olyan alkalomra. A testednek sem jó, ha suliba húzod fel. Meg szerintem egy páran olyan megjegyzéseket is tehetnek amiket nem szeretnél hallani. Egy régi osztálytársam jár így. Azóta a sarkokon dolgozik... És nem viccelek!
22/N
2012. aug. 26. 15:25
3/9 anonim válasza:
*járt
Egyébként az előttem levőnek igaza van!:)
2012. aug. 26. 15:27
4/9 A kérdező kommentje:
Első: igen, ilyesmire gondoltam =)
Köszönöm a válaszaitokat. Felpontoztalak titeket.
Igen, én is inkább affelé hajlottam, hogy ne és pont ezekért az indokokért, amiket felsoroltatok, csak... olyan szép =D
És szerintetek egy évnyitóra bevállalhatom?
2012. aug. 26. 15:30
5/9 anonim válasza:
1. vagyok. Hát talán ha elegáns nadrággal/ nem túl rövid szoknyával veszed fel, akkor igen:) meg persze tudj benne j?rni :D
2012. aug. 26. 16:13
6/9 nikkii. válasza:
Suliba szerintem se vedd fel, kicsit túlzás lenne :) Viszont szerintem évnyitó, évzáró, ballagás stb ilyenekre egész nyugodtan felveheted, elvégre 17 éves vagy :)
2012. aug. 26. 16:27
7/9 anonim válasza:
Hát csak úgy hétköznapra suliba szerintem kicsit sok, de évnyitóra, ünnepi alkalmakra mehet, ha tudsz benne járni.
2012. aug. 26. 17:40
8/9 anonim válasza:
Szerintem évnyitóra és ehhez hasonló alkalmakra elmegy. Már ha elegáns is az a cipő, nemcsak magas. Mindennapi használatra viszont tényleg egy kicsit vegyél vissza abból a sarokból! ;)
2012. aug. 27. 20:56
9/9 anonim válasza:
nyugodtan vedd fel.. attol mert valaki csinos senki nem illetheti meg egy rossz szóval sem.!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!