Lehet (pl. Deichmannban) kapni mezítlábas talpbetétet. Ha vászoncipőt veszek, nekem a pénztárnál eleve fel is szokták hozzáajánlani. 500 Ft, nem nagy dolog. Azzal fel lehet venni a vékony, nyári vászoncipőket zokni nélkül is, igazság szerint én is szeretem úgy felvenni. Ezt a talpbetétet meg 2-3 alkalom után simán kimosom és oké. Mondjuk bőrcipőt meg vastag edzőcipőt szerintem sem ajánlatos zokni nélkül felvenni semikor sem.
2017. márc. 29. 19:29
13/19 anonim válasza:
Titok zokni ember!!! Olyan titkos hogy nem látszódik! És most ez a divat hogy láb és boka villantás tehát mezítláb látszatot kelteni!!! Én is így teszek titok zoknit hordok!!! Pl ma is vettem 2 párat!!! 20/F
2017. márc. 30. 14:57
14/19 anonim válasza:
Na még egy boka villantó fiúcska. Köldökvillantás mikor jön?
2017. márc. 30. 17:02
15/19 anonim válasza:
Rajtam pl. mindig van zokni a cipő alatt, ugyanis olyan piciket is lehet kapni, amik balerinacipő alól se lógnak ki, nem hogy egy tornacsukából. És rendes pamutzokni.
De ha valaki zokni nélkül hordja a cipőt, akkor mi van? Többet kell bajlódnia a tisztítással, ennyi.
2017. márc. 30. 23:33
16/19 anonim válasza:
De a canesten spray is jó. Meg az olyan cipőket amit mezítláb is felveszek, simán ki tudom mosni (de nem géppel hanem kézzel) sőt úszni is lehet bennük.
És miért veszem fel zokni nélkül? Egész más érzés. Érzed a szelet, ha esik az eső nem cuppog a csuromvizes zoknid, mert ugye ebbe a cipőbe minden víz belemegy.
Nyáron szerintem nagyon kellemes.
Más dolog a cipő vásárlás. Mezítláb nem próbálunk cipőt ez alapszabály. Normális helyen nem is engedik.
2017. márc. 31. 04:57
17/19 anonim válasza:
A válaszokat olvasva megdöbbentem, hogy egyesek mennyire el vannak szállva azzal, mit gondolnak róluk mások, meg hogy kvázi "mi a divat". Ki nem s*arja le? Én pl. mindig hordok zoknit, mert másképp tönkre bas*za a lábamat a cipő. Ennyi. Nem lesz armageddon, ha az embernek pont bokáig ér a zoknija nyáron (cipőben). A másik, bármiről is legyen szó, nekem első a kényelem, majd én eldöntöm, hogy mi jó nekem. Ha divattá válik kalapáccsal ütni a lábat az utcán sétálva, hidd el, nem fogom, kövesse megszállottan a divatot az, akinek megfelelési kényszere van, vagy szimplán hisztis pic*a. 23/F
2017. máj. 28. 20:15
18/19 anonim válasza:
Csak lenne már egyszer divat a kútba ugrás.
1-2 hét után sokkal jobb lenne a világ...
2017. máj. 28. 20:48
19/19 anonim válasza:
Férfiként én is szoktam mezítláb nyáron cipőt fel venni, van egy régi öreg reto fehér puma cipőm, strapabíró cipő, azt úgy veszem fel mindig pl csupaszon van a lábam benne, azt mondhatni csak mezítlábas cipőnek használom, igazából ennél a cipönél mindegy, hogy a csupasz lábam izzadságát közvetlenül magába szívja, le veszem ki teszem szellözni utána ki szárad stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!