Szerintetek sokan vásárolnak internetről ruhákat, táskákat, kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan ruhám van, ami mondjuk csak egyszer volt rajtam, de akad olyan is ami egyszer sem. Gondoltam, hogy felteszem az internetre, hátha megveszi valaki, viszont szerintem nincs használt árukra kereslet. Az ismerőseim körében senki nem vesz internetről, max babaholmikat. Szerintetek rosszul gondolom? Ti szoktatok rendelni mondjuk apródról, jófogásról jó állapotú, de használt cuccokat?2013. márc. 5. 15:53
1/2 Komplikato válasza:
Szerintem a Vatera/Teszvesz oldalakon érdemes árulni, pusztán a nagy forgalom miatt. Most már egy oldal a kettő, de a Teszvesz-en több a "csajos" dolog (babaholmi, játék, ruha, bútor), míg a Vatera inkább műszaki orientált oldal.
Ezen oldalakon az eladási összesg egy kis része az övéké lesz. van egy halom ingyenes aukciós oldal, de ezek még felfuttatás alatt vannak, kicsi a látogatottságuk.
Persze fel lehet tenni sima hirdetési oldalra, de aukciós oldalon egy kattintással összes felrakott termékedet láthatják.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. márc. 15. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!