Sokan vásárolnak a Brendonban?
Én is sokszor ott vásárolok. Találtam több olyan bababoltot is, ahol 200-300 forinttal drágább volt ugyan az a termék, mint amit a Brendonba vettem meg.
Én minden vásárlás előtt körbenézek, hogy mi hol olcsóbb.
Netről viszont sosem rendelek semmi olyat, ami 2ezer forintnál drágább.
Akár használt, akár vadi új..
Én is sokat vásárolok ott, mert nagy a választék, és vannak olyanok, amik egyáltalán nem drágábbak, sőt! Cumisüveget, cumit, ilyesmiket csak ott veszek, mert mindig van méret, ami kell, nem úgy, mint a hiperekben.
Játékot is vettek ott már olcsóbban, mint az átlag. Ruhát nem nagyon veszek, mert az viszont tényleg drága, csak ha valamibe nagyon beleszeretek...
Egyébként pedig a neten előre megnézem mi mennyi, és ha máshol olcsóbb, akkor nyilván nem ott veszem. De pl sokszor a bébikaja, tápszer, tejpép is olcsóbb, mint máshol, ha akciós. És a pontgyűjtés is jól esik...
Babakocsit és gyerekülést is ott vettük...én nagyon szeretem...
A saját márkás ruhák, stb. valóban elég drágák, bár tény, hogy nagyon jó minőségűek.
Minden más kb. ugyanannyiba kerül, mint máshol, egyes termékek kicsit drágábbak, mások olcsóbbak.
Viszont hatalmas a választék, és raktárkészletük is van.
Mi gyakran szoktunk ott vásárolni.
Ruhát, hálózsákot, törölközőt például csak két helyen tudunk venni: Brendonban és Tescoban. Ikreim vannak, ugyanolyan méretű ruha kell neki, ami lehetőleg vagy teljesen ugyanolyan legyen, vagy még jobb, ha ugyanolyan, de a színe/mintája más.
Más boltokban (C&A, stb.) ugyanabból a méretből nem hogy két hasonló ruha nincs, de két darab se.
Hogy cipőről ne is beszéljek.
Szoktak akciók lenni, kuponakcióval meg határozottan olcsón is meg lehet venni termékeket.
Pontgyűjtés is jól működő rendszer.
Autósülést onnan szoktam linkelni, mert ott is nagyjából átlagáron vannak az ülések, de van választék, és könnyá keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!