Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan vásárolnak a Brendonban?

Sokan vásárolnak a Brendonban?

Figyelt kérdés
Gyakran látok itt linkeket a Brendonból, pedig vannak más baba boltok is.Én még nem voltam a Brandonban, nem drága?
2013. márc. 5. 12:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
De. Elég drága. Én nem vásárolok ott, csak az autósülést vettük ott, semmi mást. Amikor linket látsz nem biztos, hogy ott veszi az illető. Én is szoktam onnan linkelni, ha ugyanolyat találok ott. De az nem azt jelenti, hogy onnan veszem. Csak azt, hogy olyat.
2013. márc. 5. 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon gyakran vásárolok ott.
2013. márc. 5. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó drága!
2013. márc. 5. 12:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg sok minden olcsóbb is mint máshol. A ruhák drágák az tény, de sok minden meg sokkal jobb áron van, és van választék bőven. Én sok mindent onnan vásároltam. A minimanó szerintem sokkal "lehúzósabb"! Na oda nem megyek soha többet, még egy ollóért sem.
2013. márc. 5. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokszor ott vásárolok. Találtam több olyan bababoltot is, ahol 200-300 forinttal drágább volt ugyan az a termék, mint amit a Brendonba vettem meg.

Én minden vásárlás előtt körbenézek, hogy mi hol olcsóbb.

Netről viszont sosem rendelek semmi olyat, ami 2ezer forintnál drágább.

Akár használt, akár vadi új..

2013. márc. 5. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat vásárolok ott, mert nagy a választék, és vannak olyanok, amik egyáltalán nem drágábbak, sőt! Cumisüveget, cumit, ilyesmiket csak ott veszek, mert mindig van méret, ami kell, nem úgy, mint a hiperekben.

Játékot is vettek ott már olcsóbban, mint az átlag. Ruhát nem nagyon veszek, mert az viszont tényleg drága, csak ha valamibe nagyon beleszeretek...

Egyébként pedig a neten előre megnézem mi mennyi, és ha máshol olcsóbb, akkor nyilván nem ott veszem. De pl sokszor a bébikaja, tápszer, tejpép is olcsóbb, mint máshol, ha akciós. És a pontgyűjtés is jól esik...

Babakocsit és gyerekülést is ott vettük...én nagyon szeretem...

2013. márc. 5. 12:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Aki neten rendelt tőlük az meg volt elégedve?
2013. márc. 5. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi számít soknak. Én szoktam, Budaörsön és mindig vannak vásárlók, van hogy sokan is. Szerintem indokolatlanul mondják egyesek, hogy drága, mert vannak dolgok, amik igen, sokba kerülnek, de rengeteg minden ugyanannyiba kerül, mint máshol. Különböző árkategóriájú termékeik vannak. Mi pl babkocsit, gyerekülést, utazóágyat vettünk ott, amik máshol is ugyanannyiba kerültek. Egyébként ruhákat szoktam ott venni.
2013. márc. 5. 13:17
 9/13 Golan Trevize ***** válasza:
100%

A saját márkás ruhák, stb. valóban elég drágák, bár tény, hogy nagyon jó minőségűek.

Minden más kb. ugyanannyiba kerül, mint máshol, egyes termékek kicsit drágábbak, mások olcsóbbak.

Viszont hatalmas a választék, és raktárkészletük is van.

Mi gyakran szoktunk ott vásárolni.

Ruhát, hálózsákot, törölközőt például csak két helyen tudunk venni: Brendonban és Tescoban. Ikreim vannak, ugyanolyan méretű ruha kell neki, ami lehetőleg vagy teljesen ugyanolyan legyen, vagy még jobb, ha ugyanolyan, de a színe/mintája más.

Más boltokban (C&A, stb.) ugyanabból a méretből nem hogy két hasonló ruha nincs, de két darab se.

Hogy cipőről ne is beszéljek.

Szoktak akciók lenni, kuponakcióval meg határozottan olcsón is meg lehet venni termékeket.

Pontgyűjtés is jól működő rendszer.

Autósülést onnan szoktam linkelni, mert ott is nagyjából átlagáron vannak az ülések, de van választék, és könnyá keresni.

2013. márc. 5. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is általában ott vásárolok, az okok azok, amiket már leírtak. Ruhát szoktam a Tescoban venni. Egyébként pl., ahol mi lakunk a Brendonon kívül 1 bababolt van, de az nem olyan jó.
2013. márc. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!