Anyukák, aki egészségpénztárra vásárolnak, mennyi idő múlva kapjátok meg a pénzt, ha számlát küldötök be a pénztárnak?
Figyelt kérdés
Jól ki tudjátok használni ezt? Nálunk a páromnak van kártyája,de úgy tudom,ha bejelent jogosultnak,akkor vásárolhatunk. Jól tudom?2012. okt. 24. 14:18
1/3 anonim válasza:
Kb. 10 nap, mire utalnak, ez a pénztártól függ. Mi jól ki tudjuk használni, még a köldökvérről is beadtuk a számlát. Nem tudom, nálatok ez hogy megy, mert mi egy helyen dolgozunk, így mindketten külön jogosultak vagyunk használni, kérdezzétek meg a pénztárnál, ők hogyan csinálják.
2/3 anonim válasza:
Pénztára válogatja, mi az OTP eg. pénztárnál kb a 2. héten kapjuk vissza.
Mi nagyon jól kihasználjuk, minden pelenkát, babafürdetőt, gyógyszereket, oltásokat, multivitaminokat, kontaktlencsét sőt légzésfigyelőt is arra vásárolunk. Ha csak a párod nevén van akkor értelemszerűen az ő nevére kell íratni a számlát akkor nincs gond. Nálunk a patikában ahová járok ott nem foglalkoznak vele kinek a kártyáját használom, a férjemét vagy a sajátomat. Szerencsére rugalmasak :) Viszont ha van a patikában olyan pelus amit használtok akkor ott is megveheted.
3/3 A kérdező kommentje:
Szuper! Igen, én is úgy tudom,hogy légzésfigyelőt,pelenkát,cumit/cumikészletet mind-mind meg lehet vele vásárolni!
Köszönöm!
2012. okt. 24. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!