Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik interneten...

Anyukák akik interneten vásárolnak, csak a tesz veszt nézik meg a vaterát? És a többi?

Figyelt kérdés
Kicsit mérges vagyok mert van elektromos hintám.Feltettem az expresszre, de ott senki sem nézi.A tesz veszen jóval többé fenn van, ott licitálnak rá.Máshol nem néznek szét?Én is hirdethetném ott, de nem fizetek érte!
2011. jan. 9. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem az expresst, nincs is annyi választék babadolgokból, mint a teszen vagy a vaterán. Én ezeken veszek és adok is el, nekem megér annyit, hogy levonnak egy kis jutalékot az eladásokért, de nem is kell hónapokat várnom, hogy elvigyék a cuccaimat.
2011. jan. 9. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha csak 2%-kal drágábban adod el vaterán, már jobban jártál. Hamar elvitték és többet kaptál érte. Ez milyen hozzáállás már, hogy "de nem fizetek érte"? Ez egy üzlet, ahol igen, fizetsz azért, hogy hamarabb, több pénzért eladhasd. És mindenki jól jár, ők is, te is.
2011. jan. 9. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a járókát Expressről vásároltam, de mivel a Vaterán elég komoly felhasználói szabályzat van, én biztosabbnak érzem ott várásolni.
2011. jan. 9. 23:41
 4/6 Zebra3328 válasza:
100%
Igazad van. Ne fizess 1-200 Ft.-os jutalékot, inkább hírdesd hónapokig eredménytelenül.
2011. jan. 9. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:

En sok mindent adok el, a nagyobb dolgokat (babakocsi, jaroka, stb) hirdetem neha expresszen is, de vateran is.

Babakocsit adtam mar el expresszen, szoval nezegetik azt is.

De vasarolni ritkan szoktam ott, sot, szinte soha.

Hogy miert?

Azert mert ott max azt nezegethetem, ami a kornyeken van, amit szemelyesen el tudok hozni.

Voltak aprobb dolgok, aminel rakerdeztem az eladotol, hogy hajlando-e postazni, de az expresszes eladok nem szeretnek postazni. Ha szeretnek, akkor sem postaznak utanvettel (ertheto), mert bebukhatjak a postakoltseg arat, ha a vevo csak szorakozik es nem veszi at a csomagot.

De expresszzen nekem sem esik jol mindenfele hivatalos hattertamogatas nelkul elutalni elore az osszeget egy idegen embernek, aki vagy feladja a csomagomat, vagy nem. Tehat az expressz nem adja meg azt a bizalmat sem az eladonak, sem a vevonek, amit az aukcios oldalak igen.

2011. jan. 10. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Annyit a nagy szabályzatról, hogy befizettem pénzt egy számlára és még azóta sem jött a csomag.Ennek 4 hónapja.A vatera nem tud mit csinálni!Na?
2011. jan. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!