Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterán vásárolnak tőlem,...

Vaterán vásárolnak tőlem, hogy küldöm el? Simán postán? Honnan tudom mennyi a posta költség?

Figyelt kérdés

Most fogok először eladni,és nem tudom ez hogy működik...hogy tudom megnézni, hogy mennyibe fog kerülni a posta költség?

Ja és hogy szokták feladni?Csak simán vagy sürgősségivel?Mert az ugye drágább...

2011. dec. 9. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Az elsőbbségi valóban drágább, de csak annyi az előnye, hogy 2 nap helyett másnapra odaér. érdemes inkább ajánlottan

feladni, akkor tudod bizonyítani a feladást, ráadásul ha eltűnik, utána lehet keresni, és a posta kártérítést fizet.

Sima árak:

30 g-ig - 90Ft

50 g-ig - 120Ft

100 g-ig - 160 Ft

250g-ig - 195Ft

500g-ig 355 Ft

750 g-ig - 585 ft

2000g-ig -735 Ft

Erre jön az ajánlott díj, ami minden esetben 250Ft

A sima csomag 1050Ft

Postás Vaterás anyuka

2011. dec. 9. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Küldheted postán, itt egy kalkulátor:

[link]

Vagy vatera futárral.

2011. dec. 9. 09:36
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm nagyon!!

a vatera futár árait honnan tudom?És hogy lehet igénybe venni?

2011. dec. 9. 09:52
 4/10 A kérdező kommentje:

oké,megtaláltam:)

és szerintetek melyiket érdemesebb igénybe venni??

2011. dec. 9. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Arra mindenképp ügyelj, hogy ha feladsz egy csomagot, kérj számlát a vevő nevére, hogyha elkeveredik a csomag be tudd bizonyítani, hogy te igenis feladtad és nem vagy csaló! Így tudod védeni magad. Sok sikert hozzá!
2011. dec. 9. 10:16
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a tippet:)
2011. dec. 9. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért kellene számlát kérni?

Ajánlott levél feladásakor nálad marad a feladóvevény, azon te szerepelsz, mint feladó, a vevő pedig mint címzett. Rajta van a rag szám, ami alapján kerestetni lehet, ha nem érkezik meg.

Csomagnál meg a csomagszállító első példánya marad nálad, ugyanúgy működik, mint a feladóvevény.

Ha eltűnik, akkor te tudod kerestetni, és neked fizeti a posta a feladási díj 15-szörösét.

Vaterás postás anyuka

2011. dec. 9. 13:12
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi:)remélem hamar belejövök:)
2011. dec. 9. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:

azért az egyre gyakrabban előfordul, hogy a simán feladott levél csak ugy eltünik a semmibe... ha igy adod fel valószinű,hogy azt fogják mondani,hogy csaló vagy és nem is adtad fel.

ezért ajánlott levélként feladva tudod bebiztositani magad.Igy nem mondhatják rád, mert be tudod bizonyitani ,hogy feladtad.De a szelvényt feltélten örizd meg legalább addig mig nem kapsz viszajelzést emailben és vatera értékelésben is!

Az meg hogy drágább az ajánlott. hát igen,de ha annyira kell az a vevönek akkor megér annyi plussz pénzt.

Sikeres vaterázást kivánok!

2011. dec. 11. 14:36
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi neked is:)
2011. dec. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!