Vaterán vásárolnak tőlem, hogy küldöm el? Simán postán? Honnan tudom mennyi a posta költség?
Most fogok először eladni,és nem tudom ez hogy működik...hogy tudom megnézni, hogy mennyibe fog kerülni a posta költség?
Ja és hogy szokták feladni?Csak simán vagy sürgősségivel?Mert az ugye drágább...
Az elsőbbségi valóban drágább, de csak annyi az előnye, hogy 2 nap helyett másnapra odaér. érdemes inkább ajánlottan
feladni, akkor tudod bizonyítani a feladást, ráadásul ha eltűnik, utána lehet keresni, és a posta kártérítést fizet.
Sima árak:
30 g-ig - 90Ft
50 g-ig - 120Ft
100 g-ig - 160 Ft
250g-ig - 195Ft
500g-ig 355 Ft
750 g-ig - 585 ft
2000g-ig -735 Ft
Erre jön az ajánlott díj, ami minden esetben 250Ft
A sima csomag 1050Ft
Postás Vaterás anyuka
köszönöm nagyon!!
a vatera futár árait honnan tudom?És hogy lehet igénybe venni?
oké,megtaláltam:)
és szerintetek melyiket érdemesebb igénybe venni??
Miért kellene számlát kérni?
Ajánlott levél feladásakor nálad marad a feladóvevény, azon te szerepelsz, mint feladó, a vevő pedig mint címzett. Rajta van a rag szám, ami alapján kerestetni lehet, ha nem érkezik meg.
Csomagnál meg a csomagszállító első példánya marad nálad, ugyanúgy működik, mint a feladóvevény.
Ha eltűnik, akkor te tudod kerestetni, és neked fizeti a posta a feladási díj 15-szörösét.
Vaterás postás anyuka
azért az egyre gyakrabban előfordul, hogy a simán feladott levél csak ugy eltünik a semmibe... ha igy adod fel valószinű,hogy azt fogják mondani,hogy csaló vagy és nem is adtad fel.
ezért ajánlott levélként feladva tudod bebiztositani magad.Igy nem mondhatják rád, mert be tudod bizonyitani ,hogy feladtad.De a szelvényt feltélten örizd meg legalább addig mig nem kapsz viszajelzést emailben és vatera értékelésben is!
Az meg hogy drágább az ajánlott. hát igen,de ha annyira kell az a vevönek akkor megér annyi plussz pénzt.
Sikeres vaterázást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!