Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A felnőtt férfiak hol vásároln...

A felnőtt férfiak hol vásárolnak ruhát?

Figyelt kérdés
Nem öltönyt, hanem normális hétköznapi dolgokat. Ők is newyorkerből, meg hasonlókból?
2017. jún. 7. 06:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem pont onnan... de pl M&S, C&A, Vögele elég visszafogott, esetleg Tesco, vagy drágább üzletek pl Peek&Cloppenburg
2017. jún. 7. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én 30-as párom a new yorkerből, Tescóból, Reservedből, h&m-ből szokott leginkább.

Nyilván visszafogottabb darabokat választ, de fiatalosan öltözik.

Ha lenne a közelben más elfogadható árkategóriájú üzlet akkor máshol is venne.

2017. jún. 7. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:

én 30 elmúltam, de előszeretettel vásárolok még a Garage Store-ban is. De az előttem említetteket se vetem meg. Tesco, C&A, bármilyen meglepő, de kínai piac, stb.

Viszont a tavaszi/nyári cipőm az szigorúan fekete Converse Allstar Chuck Taylor. Hozzá koptatott és/vagy szakadt farmer, meg ami jólesik. Addig próbáljon meg valaki fél lábon állni, amíg öltöny/nyakkendő/bőrcipő kombinációban meglát :)

2017. jún. 7. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Én párom (33 éves):

Tesco (F&F), Pepco, kínai, H&M. Nagy ritkán, ha mázlink van, turi.

2017. jún. 7. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én barátom turiból és metálos boltból szerzi be a ruháit.
2017. jún. 7. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenhol. A newyorkerben is vannak alapdarabok, azok minden korosztálynak jól állnak. Zara CundA, F&F,
2017. jún. 7. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 25 éves vagyok, asos.com-ról, zalando webshop vagy a rajzaim alapján elkészítik nekem. Cipőket ecipo.hu (elegáns darabokat), különleges sneakereket pedig különféle EU webshopokból innen-onnan.

Unokatesóm 35. Ő inkább zara, springfield, peek & cloppenburg.

De ez rengeteg mindentől függ. Vidékről beszélünk vagy budapestről? Tehetős vagy kevésbé tehetős réteg? Egyedülálló? Érdekli a divat? Egyedi stílust képvisel? Le$zärja az egészet?:D Nem lehet homogén módon „felnőtt férfiakról” beszélni.

2017. jún. 8. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!