A felnőtt férfiak hol vásárolnak ruhát?
Az én 30-as párom a new yorkerből, Tescóból, Reservedből, h&m-ből szokott leginkább.
Nyilván visszafogottabb darabokat választ, de fiatalosan öltözik.
Ha lenne a közelben más elfogadható árkategóriájú üzlet akkor máshol is venne.
én 30 elmúltam, de előszeretettel vásárolok még a Garage Store-ban is. De az előttem említetteket se vetem meg. Tesco, C&A, bármilyen meglepő, de kínai piac, stb.
Viszont a tavaszi/nyári cipőm az szigorúan fekete Converse Allstar Chuck Taylor. Hozzá koptatott és/vagy szakadt farmer, meg ami jólesik. Addig próbáljon meg valaki fél lábon állni, amíg öltöny/nyakkendő/bőrcipő kombinációban meglát :)
Én párom (33 éves):
Tesco (F&F), Pepco, kínai, H&M. Nagy ritkán, ha mázlink van, turi.
Én 25 éves vagyok, asos.com-ról, zalando webshop vagy a rajzaim alapján elkészítik nekem. Cipőket ecipo.hu (elegáns darabokat), különleges sneakereket pedig különféle EU webshopokból innen-onnan.
Unokatesóm 35. Ő inkább zara, springfield, peek & cloppenburg.
De ez rengeteg mindentől függ. Vidékről beszélünk vagy budapestről? Tehetős vagy kevésbé tehetős réteg? Egyedülálló? Érdekli a divat? Egyedi stílust képvisel? Le$zärja az egészet?:D Nem lehet homogén módon „felnőtt férfiakról” beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!