Hol kaphatók a legkisebb méretű nadrágok? (felnőtt, női)
Figyelt kérdés
A Guessben vásárolok általában, Bershka, Stradi de a 32-es sem feszül már rendesen. Annál pedig nincs már kisebb. Ötlet?2017. márc. 20. 07:51
1/10 anonim válasza:
Marad a gyerekruha vagy kezdjél el enni.
2/10 A kérdező kommentje:
Ah az meg rövid lenne. Eszem én, csinos vagyok.
2017. márc. 20. 08:07
3/10 anonim válasza:
Ne csak a tucatboltokban nézz körbe például... Nézz el egy Kikbe, Hádába, kínai boltba, ahol azért van választék és ki lehet fogni jó árban normális darabokat. Esetleg normális farmerboltban, csak van kicsi méret.
4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
2017. márc. 20. 09:27
5/10 anonim válasza:
Bármi lehetsz de csinos biztos hogy nem ha a boltokban található legkisebb női nadrág nagy rad, főleg hogy a gyerek rövid rad...
Elég egy aránytalan valami anorexiás lehetsz...
6/10 Metionin válasza:
Nekem is mindig ez van, a gyerek legnagyobb derékben jó de a lábamra rövid, a felnőtt legkisebb meg lábra jó de derékban nagy. Tallyban van XXS-es is, az még van hogy rám is kicsi, de az XS-es mindig jó. De sajnos a minőségéhez képest elég drágának tartom őket (kivéve leárazáskor). H&M-ben is van olyan, amiből a 32 jó rám, de a legtöbb gatyám simán kínaiból van. A 25 méret éppen jó, max néha a hosszából kell kicsit levágatni.
7/10 A kérdező kommentje:
88,5cm a csípőm, ami majdnem ideális. Nem vagyok extra vékony, pont jó. Soha senki nem mondta hogy sovány vagyok. Nekem nem feszül a nadrág a Tallyban, az XXS-es 32-es is, de én meg pont úgy vettem észre hogy ott nagyobbak a ruhák, a Guessben kisebbek és feszesebbek (lehet mert minőségibb). Amikor volt rajtam pici felesleg akkor pont a Tallyban jött ráma 32-es, Bershkában deréknál nem, de én oda hízok sajnos.
2017. márc. 20. 21:11
8/10 Metionin válasza:
Derékban nekem sem feszül a Tallys, csak muszáj kicsit nagyobbat vennem, mert amelyik derékban jó, annak a vádli része nagyon feszül. Mivel sportolok, a lábam izmos, de a derekam meg nagyon vékony, így marad a kompromisszum. Épp most jártam végig vagy 10 boltot egy normális fekete farmer után és végül megint csak a kínaiban találtam.
9/10 anonim válasza:
tallyban vannak elég kicsi nadrágok :)
10/10 anonim válasza:
Pull&Bear (32-es méretük akár egy 10 éves lányra is jók)
Tally Weijl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!