Fiúk/leszbikus lányok, nektek bejön az ilyen stílus?
Ilyesmi ruhákat szoktam hordani, próbáltam több évszakhoz illő képeket is linkelni:
Ilyen hajam van (sötétbarna):
Magassarkút, harisnyát, szoknyát nem veszek fel ha nem muszáj, mert szerintem szörnyen kényelmetlenek.
17/l
nekem bejönnek a fiús cuccok, csak a rövid haj nem..
De ettől még valaki ugyan olyan gyönyörű lehet rövid hajjal mint hosszúval, pont ahogy szoknyában is és nadrágban is. Minél jobban érzed magad, annál szebb vagy! :)
19/l/l
Egyrészt örülök, hogy kilógsz a sorból és felvállalod a saját stílusod. Másrészt egyáltalán nem jön be, sőt. Roppant mód taszít az összkép. De a mi véleményünk ne számítson túl sokat:)
25f
10-es! Akkor másképp írom ! Búzásan.
Így jobb?
Az ember legalább annyira öltözködik másoknak, mint önmagának. Az ember társas lény, szeret tetszeni másoknak és ez jó hatással van rá személyes szinten. A téma legnagyobb hazugsága, hogy mindenki aggasson magára bármit, ami tetszik neki.
14! Pedig itt nagyon sok embertől olvastam , hogy nem attól lesz nő egy nő hogy mi van rajta meg hogy mindenki azt vesz fel amit akar mert nem másoknak hanem magának öltözik.
Ezzel mi a helyzet?
Oh várjunk csak egy pillanatot.
„És aki neonzöld sportcipőt vesz, nyilván hozzá is öltözik. Mi a jobb, ha inkább gyakornoknak nézik vagy ha inkább csoportvezetőnek?”
Egy régi ismerős, ha jól sejtem. Ez is tőled van, eltaláltam igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!