Fiúk/leszbikus lányok, nektek bejön az ilyen stílus?
Figyelt kérdés
Ilyesmi ruhákat szoktam hordani, próbáltam több évszakhoz illő képeket is linkelni:
Ilyen hajam van (sötétbarna):
Magassarkút, harisnyát, szoknyát nem veszek fel ha nem muszáj, mert szerintem szörnyen kényelmetlenek.
17/l
2017. júl. 6. 16:07
21/23 anonim válasza:
És te döntöd el mi a szar, igaz?
22/23 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki nő létére férfias ruhákat hord, vagy pont fordítva. Senkinek nem ruhákat kéne néznie, hanem az embert aki hordja (nem a testre gondolok). Szerintem kifejezetten szexi ha egy lány ilyen cuccokban járkál. Van stílusod!
14/L/L
23/23 anonim válasza:
Ha neked tetszik , ahogy öltözködsz , akkor mit érdekel más ember véleménye ? Nekem személy szerint semleges , ha a személyiséged tetszik akkor tökre nem érdekel , hogy hosszú a hajad vagy rövid és hogy az inget macinacival hordod :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!