Mi lenne, ha ba Balcsin férfitangában strandolnák?
:D Egyre jobb vagy, komolyan. Ez már kabaré kategória.
Szerintem hagyjuk tényleg egymást, menj harisnyázni azzal a rengeteg sok férfitársaddal. Ha minden igaz fél országot megtöltitek ;)
Tudod? Itt megírták , hogy van pár regisztrációm tehát Magammal beszélgetek!
Vannak Nálam okosabbak is itt.
Amúgy örültem.
A Balcsin gyerekek is vannak. Meg úgy általában a többség nem kíváncsi mások seggére. Mielőtt valaki beszólna, a nőknek is ezt szoktam írni. Felőlem mindenki azt hord amit akar, de maradjunk már a jóízlés határain belül.
Amúgy életem egyik legkínosabb élménye volt, amikor gyerekkoromban a barátnőm apja tangában strandolt.
Tessék itt vannak a válaszok amitől úgy féltél:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Érdeklődéssel várom, mikor fogod ezeket a srácokat/férfiakat is elküldeni a búsba. Vagy csak a nőknek szeretsz trágár üziket írni ha nem tetszik nekik az, ami neked?:))
Sajnos nem tudok mindenkit kötelezni arra hogy válaszoljon, de azért érkezett jópár válasz ami elég egyhangú. Hát ez van.
Az lenne hogy tangában vagy :D
Sztem meg kellene kérdezni valami illetékest hogy van e valami kritérium, lehet e viselni tangát. Én nem vagyok strandoló típus így nincs rálátásom a dolgokra, de ha azzá válnék bármi okból akkor szarban lennék mert a tanga nekem alapviselet már - nincs is más alsóneműm.
Tangában tényleg olyan mint ha eggyé válnál a környezettel és ez strandon csak felerősödne, és a véleményem az hogy bárki viselheti mert a "problémás" részeket az is eltakarja. A fenék meg nem problémás rész... viszont ha már felveszed előtte a szőrtelenítés ajánlott.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!