Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lenne, ha ba Balcsin...

Mi lenne, ha ba Balcsin férfitangában strandolnák?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kigyúrt macsó, de vékony vagyok, nem hájpacni. Szabadstrandra gondoltam, ahol nincsenek sokan. 39F

2017. júl. 2. 07:56
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
50%
Nem vártál mást mert Én a gondolatodba olvastam és hamar kiismertem mivel fogsz támadni nyilván tudtad mit fogsz erre válaszolni.
2017. júl. 10. 11:50
 52/58 anonim ***** válasza:

:D Egyre jobb vagy, komolyan. Ez már kabaré kategória.

Szerintem hagyjuk tényleg egymást, menj harisnyázni azzal a rengeteg sok férfitársaddal. Ha minden igaz fél országot megtöltitek ;)

2017. júl. 10. 11:58
 53/58 anonim ***** válasza:
50%

Tudod? Itt megírták , hogy van pár regisztrációm tehát Magammal beszélgetek!

Vannak Nálam okosabbak is itt.

Amúgy örültem.

2017. júl. 10. 12:34
 54/58 anonim ***** válasza:
87%

A Balcsin gyerekek is vannak. Meg úgy általában a többség nem kíváncsi mások seggére. Mielőtt valaki beszólna, a nőknek is ezt szoktam írni. Felőlem mindenki azt hord amit akar, de maradjunk már a jóízlés határain belül.

Amúgy életem egyik legkínosabb élménye volt, amikor gyerekkoromban a barátnőm apja tangában strandolt.

2017. júl. 10. 15:29
 55/58 anonim ***** válasza:

Tessék itt vannak a válaszok amitől úgy féltél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Érdeklődéssel várom, mikor fogod ezeket a srácokat/férfiakat is elküldeni a búsba. Vagy csak a nőknek szeretsz trágár üziket írni ha nem tetszik nekik az, ami neked?:))

Sajnos nem tudok mindenkit kötelezni arra hogy válaszoljon, de azért érkezett jópár válasz ami elég egyhangú. Hát ez van.

2017. júl. 10. 17:11
 56/58 anonim ***** válasza:
58%
54! akkor mit szóljon az a gyerek, akit nudista helyre visznek? Az milyen sokkhatásként élik meg a gyerekek szerinted?
2017. júl. 11. 12:57
 57/58 anonim ***** válasza:
91%
56: nekik szólnak előre.
2017. júl. 11. 12:59
 58/58 anonim ***** válasza:

Az lenne hogy tangában vagy :D

Sztem meg kellene kérdezni valami illetékest hogy van e valami kritérium, lehet e viselni tangát. Én nem vagyok strandoló típus így nincs rálátásom a dolgokra, de ha azzá válnék bármi okból akkor szarban lennék mert a tanga nekem alapviselet már - nincs is más alsóneműm.

Tangában tényleg olyan mint ha eggyé válnál a környezettel és ez strandon csak felerősödne, és a véleményem az hogy bárki viselheti mert a "problémás" részeket az is eltakarja. A fenék meg nem problémás rész... viszont ha már felveszed előtte a szőrtelenítés ajánlott.

30F

2017. nov. 7. 22:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!