Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy egyszer...

Miért van az, hogy egyszer feltöri, egyszer meg nem a cipő a lábam?

Figyelt kérdés
Konkrétan van olyan, hogy hónapokig hordok egy sportcipőt, úgy érzem teljesem kijártam már, de egyik nap elkezdi a sarkam törni, pedig a zokni is ugyanaz a fajta. Most a bokacsizmámmal vagyok így, hogy hétvégén tettem benne egy nagy sétát, semmi baj nem volt, erre ma eljöttem benne dolgozni és mikor beértem éreztem, hogy úgy fáj a sarkam, hogy nem tudom, hogy fogom nap végéig kibírni benne, a hazamenetel még jobb lesz. Mivel már nem először fordul elő, tudom milyen fura lábam van, így direkt vastag zoknit is vettem fel pedig. Járt már más is így?
jan. 7. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ milyen a bőr ott. Ha pl nyirkosabb, az tapad, ez vezethet súrlódáshoz.
jan. 7. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Erről nem tudtam, köszi!
jan. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!