A bakancsom feltöri a sarkam. Valami ötlet esetleg? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az új bakancsomnak a sarkánál van egy merevítés és annak a teteje feltöri a sarkam hátsó részét. Már nem egyszeri alkalom volt. Egy dr. Martens másolat (csak hogy biztosan tudjátok hogy néz ki) . A válaszokat köszönöm előre is.2020. dec. 18. 15:17
2/6 anonim válasza:
Na ebből is látszik, hogy csak másolat. Kinézetre olyan, de a kidolgozása gagyi.
Amúgy próbálj meg ilyen szilikonos sarokfogót beleragasztani, hátha...
deichmann, dm, rossmannban is van..
3/6 anonim válasza:
Az eredeti martensokat is be kell törni. Dupla zoknival és ragtapasszal hord, egy idő után fel fog puhulni.
5/6 anonim válasza:
Cipésszel rakassál bele sarokbélést.
6/6 anonim válasza:
A Schollnak van ilyen zselés sarokvédője (más márkának is gondolom, én a Schollt használtam). Talán segít valamit, bár hogy bakancsba jó-e, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!