Kinaiból magassarkút??? Jó ötlet?
sose vasarolok cipot kinaiban. mindig adok ciponel a minosegre. viszint ami boltban tetszik koromcipo az 10 ezer felett van, kizart h ennyit kiadjak erte mert egy evben egyszer van olyan alkalom amire felveszem a magasat kb
viszint kinaiban mar nem egyszer lattam olyat ami tetszik es 4000 ft korul megusznam
mik a tapasztalatok? budos marad vagy kimegy a szag belole? izzad benne a lab? stb
Minden kinabol jon...meg a Nike is.
Szoval.😉
Persze vannak rossz es jo minosegu kinabol erkezo cuccok, nyilvan arra, hogy egy evben 1x felvedd megfelel a kinai is.
Nekem van pár kínais magassarkúm, amit több éve vettem, de még mindig jó. Tény, nem hordom napi szinten, de mondjuk egy-egy alkalmi cipőért inkább áldozok 5 ezret, mint 15-öt, hisz a használatuk ugyanannyira lenne gyakori.
Egyik sem olyan, ami töri a lábam, vagy kényelmetlen, így bátran vettem meg őket.
Ha tényleg ennyire ritkán kell felvenned, arra tökéletesen elég lesz a kínai, ha napi használatra, netán állómunkára szánnád, nyilván más a helyzet, ott tényleg megéri a drágább (mondjuk az nem 10, hanem inkább 20 ezer felett van). De évi egy alkalomra untig kitart egy olcsó.
Cipőszaga nem csak a kínaiaknak van...
Az izzadás meg a lábadtól függ, ha nem bírja a szintetikus anyagokat, akkor igen, izzadni fog, de ez más szintetikus márkákra is igaz (amik drágábbak jóval). De ha nem volt eddig ilyen bajod, akkor a kínaival sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!