Valamilyen ötlet, hogy ne kopogjon a magassarkú otthon padlószőnyegen kívül?
Filc? Amit a székek lábára szoktak rakni. Kicsit méretre kéne vágni, bár sarok függő.
(Amúgy tudom, semmi közöm hozzá, de szabad megkérdezni, hogy otthon miért magassarkúban?)
Én is ilyen szék/asztal tapaszra gondoltam, a konyhában is elegendő lenne vajon? Ma jött egy szomszéd panaszkodni, hogy amióta itt lakom zavarom.
Benti magassarkúk, ezekben nem megyek ki és tiszták, mint az otthoni papucs. A teraszon is mást viselek.
Azt írtad "magassarkú". Az ember ebből puccos tűsarokra asszociál meg azt is írtad, hogy kopog, tehát
Most akkor mit hordasz otthon?!
Nem mindegy, mert ha ilyenre filcet raksz az hamar lejön es úgy veszed észre, hogy kitöröd a nyakad az egyik lépésnél.
Ezekben nehéz halkan járni az is biztos. Ha opcio, a cipesz kicsereli a sarkat potom penzert gumisabbra. Nekem is volt mar kopogos magassarkum amit gumisra csereltettem. Szerintem az biztonsagos megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!