Esős, saras, latyakos időre platformos csizma milyen ötlet szerintetek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ha van pár centi platformja a csizmának, akkor az "véd" a beázástól, szóval ha nincs igazán hideg tél, csak egy kis csapadék, akkor jó megoldásnak tűnik... főleg, ha műanyagból van a talp, akkor még tisztítani is kb. egy mozdulat egy zsepivel... kíváncsi lennék véleményekre, van valakinek esetleg ezzel tapasztalata?
Igazából tavasszal kaptam egy platformos cipőt, amit azóta elég sokat hordtam, és tökre bevált, de télire idáig mindig csak bakancsaim voltak. Meg vicces ez a kérdés most 35 fokban, de lassan elkezdenék nézni valamit őszre/télre :)
2020. aug. 29. 18:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, és jól is néz ki.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó :) Én is pont emiatt hordok platformos csizmát már ősszel is. Elsőre talán a telitalpút javaslom, vagy legyen vastag a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!