Szerintetek gáz amikor egy telt nő/lány sortot vesz fel nyáron?
Nem arra gondolok,amikor valaki súlyosan elhízott,hanem amikor valakin van súlyfelesleg. Jelenleg 58 kg vagyok kb. 157 centihez. A lábaim nem túl szépek,de amikor 35 fokban biciklizünk a strandra a tűz napon,akkor azért jól esne.
UI.: Csak én látom úgy,hogy manapság már mindenki ilyenben mászkál,még az elhízott lányok is ?
Persze hogy gáz, mégis mit képzel magáról hogy nem akar megsülni 35 fokban hosszú nadrágban, pofátlan csitri
(SZARKAZMUS volt meg ne verjetek)
De komolyan, meleg van, nem azért hord rövidnacit mert jaj de szexi mindenki nézze hanem mert hosszabb nadrágba belerohad, szoknyát meg nem hordhat mindenhova. Engem az se zavar ha egy 100 kilós lány hordja, neki is ugyanúgy joga van nem megfőlni a kánikulában, a strandra se csak csadorban mehet.
Miert akarsz csatlakozni az igenytelen rhibancok koze?
Egyebkent nem csak a telteken a jo alakuakon is gaz illetlenseg igy utcara menni , plane epuletekbe, max strandra de nyilvan mindegyik oda keszul vagy epp jon onnan!
Amugy utszeli viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!