Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy telt lány miért vesz fel...

Egy telt lány miért vesz fel ilyen nadrágot?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak szerintem gusztustalan? [link]

2014. júl. 14. 19:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
52%
Undoritó :(
2014. júl. 14. 20:06
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Én napi szinten látok ilyet, és még kövérebb embereken. Vannak akik a lógó hasukat is szabadon hagyják, topot viselnek.

Engem személy szerint nem zavar, mert nem érdekel ki mit visel. Végül is mindenki úgy öltözködik ahogy akar.

De valamit észre vettem. Csak otthon Magyarországon kritizálják meg így az embert. Külföldön, pl: ahol én élek Angliában senki nem szólja meg a másikat ezért.

2014. júl. 14. 20:09
 3/22 anonim ***** válasza:
67%
Miért vesz fel ilyen nadrágot? Lehetséges,(!) hogy azért, mert a testhez-simuló farmert nem tudja felvenni, és a mai világban a trapéznadrág egyáltalán nem "divat". :)Egyébként, szerintem egy teltebb lány is lehet csinos a hasonló nadrágokban, csak az a baj veletek, (tisztelet a kivételnek) hogy mindenkit külsőről ítéltek meg. Ha neki tetszik, had hordja:))
2014. júl. 14. 20:11
 4/22 anonim ***** válasza:
A skinny nadrágokra gondolsz? Szerintem van olyan telt testalkat, akinek jól áll, akinek a felsőteste erősebb és a lábai szebbek, az alma alkat, annak az ilyesmi még jobb is mert oda tereli a figyelmet. Bár, akinek nagyon vastag a lába, túl nagy a feneke, a körtéknek például nem áll jól, nekik alul a sötétebb, kevésbé hangsúlyos nadrágok a szebbek. Egyébként én mostanában nem igen találkoztam egyenes vagy bővebb szárú nadrággal a szövetnadrágokon kívül, de szerintem az nem mindenhova való és én személy szerint nem szeretem őket. Bár a testalkat sem minden, fel kell próbálni, hátha jól áll. Engem nem zavar, ha egy molett lány ilyet visel, szerintem sokkal taszítóbb mikor kisebb, nem megfelelő méretű ruhákat vesznek fel. Ha találok jó képet, akkor belinkelem, mire gondolok.
2014. júl. 14. 20:13
 5/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Egyébként én is ilyen nadrágokat hordok és rajtam is van némi felesleg, ráadásul körte alakom is van(nagyobb csípő, fenék, combok), mondjuk élénk színűt, mintásat inkább hanyagolom. Szerintem jobban áll rajtam mint a bővebb.

2014. júl. 14. 20:16
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Miért baj ha egy telt lány ilyen nadrágot visel?

Mert szerinted gusztustalan? Akkor minek nézel oda? Nem kötelező ám megnézni mások viseletét..

2014. júl. 14. 20:23
 7/22 A kérdező kommentje:
Azért szerintem elvárható lenne, hogy az alkatának megfelelően öltözzön. Van egy csomó bővebb fazonú nadrág is, ami nem emeli ki ennyire az alakot.
2014. júl. 14. 20:32
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Már nem azért, de szerintem a "teltebb" lányok sokkal többet foglalkoznak az öltözködésükkel. Nem vehetnek fel bármit, ezért jobban odafigyelnek. Mielőtt lefogytam rühelltem, ha csak egy picit is látszik a hasam, én is ilyen nadrágokban jártam. Nos, barátom, kívánom, hogy 1 napig éld át te is a "teltebb" élményeket. :-)
2014. júl. 14. 20:35
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Nekem fiús alkatom van, de nem értem, mit zavarna Téged vagy másokat, ha egy duci lányon ilyet lát. Én is utálom / utálnám, ha "megmondanák", mit ne vegyek föl. Azt se értem, mitől nézne ki egy telt lány ízlésesebben, ha valami kukás zsákot venne föl. Ne legyen kint a pólójából az úszógumija, kb ez jutna eszembe, ami tényleg ízléstelen, de ilyet meg nem sokat látok. Ja, meg hogy mindenki vegyen jó méretű alsóneműket, bugyit melltartót hogy ne képezzen hurkákat, meg ne vágjon be. De ha ez megvan akkor miért ne vehetne föl skinny gatyát, vagy leggingset?
2014. júl. 14. 20:37
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
Valóban csak itthon ilyen intoleránsak az emberek, és kötnek bele még az élő fába is. Szerintem egy duci nő is tudna szépen, csinosan öltözködni, ha a hozzád hasonlóak nem akarnák őket egy fekete zsákba kényszeríteni, mivel nem topmodell alkatúak. Külföldön még sokkal durvább szerkóba is mászkálnak a zsíros csajok, mégse szólja meg őket senki. Ott elfogadóbbak az emberek, és mernek öltözködni, mernek színeket használni, és sokkal kiegyensúlyozottabbak ilyen téren. Ott SZABAD öltözködni, mindenkinek.
2014. júl. 14. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!