"Azért szerintem elvárható lenne, hogy az alkatának megfelelően öltözzön. Van egy csomó bővebb fazonú nadrág is, ami nem emeli ki ennyire az alakot."
Mégis kinek lenne elvárható? Neked? Miért kéne bárkinek úgy öltözködni vagy úgy kinézni, hogy neked jó legyen.
Miért kell egyáltalán bárkit is megszólni azért ahogy kinéz?
Miért nem fogod fel, hogy nem a te igényedet veszik figyelembe, és mindenkinek szíve joga úgy kinézni ahogy akar.
Tudod elég gusztustalan (téged idézve) ha mások akarják megmondani, hogy mi az elvárás..
2014. júl. 14. 21:34
12/22 anonim válasza:
4-essel értek egyet, ha nem buggyan a has, akkor nincs vele gáz. Kérdező: el kell fogadni hogy aki kövér, az akármit vesz fel, kövér marad. Egy bőszárú nadrágban, sátorszerű felsőben esetenként akár nagyobbnak is tűnhet mint amekkora valójában.
2014. júl. 14. 21:43
13/22 anonim válasza:
Azt hittem valami forrónacit raksz majd ide...Ezzel a nadrággal konkrétan semmi baj nincsen. Ehhez felvesz valami bővebb felsőt, ami takarja a hasat, magassarkú, és tökéletes. A másik, hogy majd pont azzal fognak foglalkozni, hogy neked megfeleljenek, nem? Szerintem gázabb az az ember, aki megítél és kritizál egy vadidegen embert. Foglalkozz a saját dolgoddal. Ha a ducik így akarnak öltözni, akkor így fognak. Nem értem miért fáj neked?!
2014. júl. 14. 22:01
14/22 anonim válasza:
Azért, mert egy bővebb nadrágban még dagadtabbnak látszana, nyáron a farmer meleg, szoknyát nem mer hordani nehogy azt higgyék hogy csinoskodik, marad az ilyen cicanadrágszerű szűk gatya, amivel semmi gond nincs, ha kellően hosszú felsővel viseli.
2014. júl. 14. 23:16
15/22 anonim válasza:
A fenti nadrágot vékonyan sem hordanám, a színe miatt, de nekem mindegy ki hogy öltözik.
Előnyösebb lenne neki egy sötétebb nadrág, egy hosszabb felsővel, mint pl itt a jobboldali: [link]
Szerintem egyáltalán nem gusztustalan. A képen nincs a lányon felső, de egy hosszabb fazonú tunikával szerintem nagyon nagyon csinos lenne. Én is felvenném.
2014. júl. 15. 14:03
17/22 anonim válasza:
Gusztustalannak sztem nem az, nálam az nem itt kezdődik. Előnytelennek viszont az.
Itt nem feltétlenül azzal van a baj, hogy szűk fazon, hanem azzal, hogy leggings anyagú, és nem tunikával van felvéve. Én is molett vagyok, és 100x jobban áll a skinny fazon, mint a bővebbek, mert azok úgy állnak, mint a zsák; mivel alacsony vagyok, a trapéztól még alacsonyabbnak nézek ki... max. a magasaknak áll jól. Nem feltétlen csak az elöl deszka hátul léc nőknek áll jól a szűk szár.
Viszont az ilyen vékony anyaggal vigyázni kell, még a tökéletes alakú lányokon is közönségesen mutat, ha nem tunikával viselik, egy telt nőn meg nagyon előnytelen.
2014. júl. 15. 16:10
18/22 anonim válasza:
nem csak szerinted, de sztem pl semmi kivetnivaló nincs benne. egy fekete hosszú felsővel korrekt sztem
te biztos tökéletesen nézel ki és úgy öltözöl, hogy mindenkinek tetszel
2014. júl. 15. 21:10
19/22 anonim válasza:
Az a "baj", hogy én valamennyire veled is, meg a kommentelőkkel is egyetértek. Csak nincs energiám megfogalmazni, hogy mért. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!