A barnulás szempontjából én meg tudom érteni, hogy inkább ilyet választ, mint az egybe fürdőruhát. Nem is "nézném ki" emiatt.
25/n
2015. ápr. 6. 15:12
2/20 ekvinitus válasza:
Nyugodtan vedd fel ha tetszik és az sem baj ha egész pici az alsó. Nagyon szexi tud lenni egy arányosan molett nő is egy csinos bikiniben!
2015. ápr. 6. 15:19
3/20 anonim válasza:
2 szülés után (ráaádusl a 2. baba most született) az alakom és főleg a hasam nem olyan mint 10 éve. Ez van. Nem fogok ezért csadorba menni a strandra főleg hogy büszke vagyok a gyerekeimre és hogy a terhesség miatt "torzult" az alakom.
Nyugodtan viseld ha ízléses. Természetesen nem a tangásra vonatkozik hanem a normális bikinikre.
29N
2015. ápr. 6. 15:31
4/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy mindenki a maga portája körül sepregessen.
2015. ápr. 6. 15:44
5/20 anonim válasza:
Semmi gond vele, csak a méretének megfelőt vegyen fel. Egy 45 kilós lányon is gáz, ha bevág.
2015. ápr. 6. 16:15
6/20 anonim válasza:
Semmit.
2015. ápr. 6. 16:19
7/20 anonim válasza:
Semmit.
Most komolyan, mit kéne gondolni? Annyi teltebb, molettebb lány/nő van a strandokon, miért kéne érdekeljen? Mindenki törődjön saját magával és kész.
2015. ápr. 6. 16:35
8/20 anonim válasza:
Semmit. Szt jobb, mintha mindenképp elszeretnéd takarni magad, a strandon az ember lazít, ne érdekeljen más.
2015. ápr. 6. 16:53
9/20 anonim válasza:
Ennyi álszentet... ezek ugyanazok a nők, akik a kávézókban, a metrón, a szórakozóhelyeken, az edzőteremben, a suliban, tehát mindenhol megvetően méregetik a másikat. Érdekes, hogy pont a strandon lesztek ilyen elnézőek. Hát akkor bevállalom, hogy én leszek az egyetlen őszinte: azt gondolom, hogy "nini, ez a kövér lány egész évben a kajálással van elfoglalva, edzést csak tévében néz, most meg azt képzeli, hogy a lógós hasa, a minden lépésnél rengő combja, meg a lottyadt feneke szexi látvány egy bikiniben... de azért örülök, hogy itt van, legalább az átlagos testalkatom százszor előnyösebben néz ki az ilyen bányarémek mellett"
2015. ápr. 6. 19:06
10/20 anonim válasza:
Semmit. Sok 40-es anyuka meg 60-as nagymama is kétrészesben van, és?
#9 Mert te biztosan tudod, hogy számodra vadidegenek mivel foglalkoznak, ugye? :'D Szeretem az ilyen embereket. Igen, vannak itt az oldalon (is) olyanok, akiknek az is baj, ha egy nő nem sminkeli magát meg az is baj, ha valaki melegítőben megy el a Sparba, de képzeld, nem mindenki ilyen ám. Huszonéves korára egy normális ember azért kinövi a másokat kritizáló hajlamát és a saját dolgával foglalkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!