Mennyit adnátok ki egy külön részes fürdőruhára?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 17:58
1/13 anonim válasza:
Most akarok venni egy konkurencia fürdőruhát, 12 ezer, igaz pillanatnyilag nincs annyim, de mindenképpen meg akarom venni és valahogy megszerzem rá a pénzt, ennyit szerintem megér, gyönyörű a szabása, anyaga.
4/13 anonim válasza:
Mi az, hogy "külön részes"?
Úgy érted, hogy külön veszed a bikini alsót és hozzá külön választod a felsőt?
Max. 3-at adok egy bugyiért és annyit egy bikini felsőért is. "Fogyóeszköz" úgy is. A tizenakárhányezres fürdőruhám sem bírta sokkal tovább, mint az olcsóbbak.
5/13 anonim válasza:
2000-ért vettem alsót, talán még 3000 elmenne ha nem kell egyszerre venni.
6/13 anonim válasza:
Mivel nagyobb mellem van (75 F), így fontos, hogy tisztességesen tartson és ne vágjon be a fölsőrész. Erre hajlandó vagyok áldozni, 10-15 e simán.
Alsó: tökmindegy, átlagos alkatom van, M és L közötti méret, szóval avalmi 1000 ftos is megteszi.
7/13 anonim válasza:
max 3000 ft-ot(felső alsó rész össz.) mert nem bÍr ki egy vagy 2 évet a drágább se, szinte minden évbe veszek
8/13 anonim válasza:
Akkor ezek szerint az én fürdőruhám, amit tavaly vettem olcsónak számít :D 3490-ért vettem bikini felsőt a H&M-be, alsóra nem volt szükségem, mert még jó volt a tavalyi,sőt még idén is ;)
9/13 anonim válasza:
most találtam egy nagyon jót a H&M-ben, 3990 Ft
alsóból elég egy ezer vagy max kétezres is
10/13 anonim válasza:
Utoljára 7 éve vettem fürdőruhát, 25 ezer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!