Ha a terhesség meg látszana a hasadon, mit tennél nyáron? Nem foglalkoznál vele és ugyan úgy bikinit vennél fel mint eddig? Vagy egybe részes fürdőruhát hogy, takarjon?
Egy gömbölyödő terhes has abszolút nem "előnytelen rész".
Szerinted. Az a kiálló köldök, meg az egész... te nőként nyilván túlmisztifikálod, mivel egy "születendő kis tündér lakik odabent" de hodd el, egészséges férfiembert taszítja a látvány.
És ki akarja vajon az "egészséges férfiaknak" mutogatni magát terhesen? Engem nemterhesen sem érdekel, hogy mit szólnak a magukat egészségesnek valló férfiak a hasamról (ami egyébként nem éppen gömbölyödő, és a köldököm sem kipúposodó).
Semmi takargatnivaló nincsen egy várandós nő hasán, nem előnytelen és értelmes embernek nem is taszító a látvány. Azt vedd fel, ami tetszik.
Prűd vagyok a kérdésben, de én tuti egyrészest vennék fel. Valahogy nekem ez ilyen, zavarna, hogy mutogatom a hasam. Ha te nem érzel így, nyugodtan vegyél fel bikinit, szerintem a kanos embereket leszámítva senkit nem érdekel, ki miben strandol, látni elég sok csodát, nem egy kismama lesz a fő szenzáció. :D
Mondjuk az is tény, hogy leginkább egyiket se választanám, rövidnadrág-pólóban vígan lóbálhatom a lábam a vízben, csak napozni sose mennék ki strandra, a vízbe pedig a fertőzésveszély miatt nem mennék be úgyse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!