Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg "nem menő" az egybe...

Tényleg "nem menő" az egybe részes fürdőruha?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy milyen ciki... Szerintem nem mindegyik olyan rossz :) Az osztálykirándulásra szeretnék egy normális fürdőruhát venni, vagy bikinit, vagy egybe részest. Jó a bikini is, csak félek, hogy rosszul érezném magam benne... Mit tanácsoltok? :) 15/L
2013. máj. 13. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Inkább akkor tankini.

Nagyon szép darabokat lehet találni. Ha a poci tájékon szeretnél eltakarni valamit, inkább ezt ajánlom, az egyrészes méginkább kiemeli.

[link]

2013. máj. 13. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

De, szerintem igenis meők. :) Vannak nagyon gyerekesek is, de pl Zarában, Bershkában találsz egész nőieseket is. Én csak azért nem veszek, mert félek, hogy bénán barnulok le.

15/L

2013. máj. 13. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem "menő". persze nem az idétlen fazonúak/mintájúak. Bár nem lehet benne lebarnulni úgy, mint egy bikiniben.
2013. máj. 13. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor már inkább a monokini:)
2013. máj. 13. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mennyetek nudista strandra és máris megoldódik a ruha kérdés is, és még a szabályos barnulás is.
2013. máj. 13. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Utolsó: hát.:D inkább kihagyom:DDDDDDDD
2013. máj. 13. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jól áll menő , ha nem áll jól és rosszul érzed magad benne béna. Mint minden más ruhadarbnál:D Vannak szépek és vannak amiket nagyira terveztek...lehetőleg ne olyat vegyél és kész:)
2013. máj. 13. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki az egyrészes fürdőruhák. Sokan hordják. Én is most vettem hármat és imádom őket. Eddig még senki nem mondta hogy milyen ciki.

ezeket vettem.

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 13. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Hú, utolsó, az a sárga vmi mesés!

Egyébként egyáltalán nem ciki. Egyébként is, normális, kulturált ember nem néz ki azért mást, mert úszni és strandolni nem vmi übertrendi cuccban megy ki.

De ha az ízlésességet nézzük, akkor sem gáz egy egyberészes fürdőruha... jó, nyilcán, mondjuk egy öreges minta hülyén néz ki egy fiatal lányon, de sok helyen lehet kapni igényes, ízléses egyrészes fürdőruhákat is. Olyanokat is, amiket kifejezetten vékony, jó alakú lányokra terveznek (pl. a kivágottabbak), és olyanokat is, amiket egy túlsúlyosabb, vastagabb combú, pocakosabb lány is nyugodtan felvehet (én az utóbbi kategóriát erősítem :D).

2013. máj. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!