Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bikinivásárláshoz szeretnék...

Bikinivásárláshoz szeretnék segítséget kérni: milyen méreteket kell nézni, illetve idén van-e valamilyen "bikinidivat"?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek szeretnék ajándékba venni egy bikinit, de mivel fiúként közel analfabétája vagyok a női ruhadaraboknak, ezért nem nagyon tudom, a barátnőm melyik méreteit kéne diszkréten kihúznom belőle. És ha még meg is lenne, hogy milyen méretű kell, nem tudom, ilyen téren is vannak-e "trendi" darabok idén. Légy szíves, ha értesz az ilyesmihez (és lány vagy!) válaszolj!

2013. máj. 11. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Mostanában az lett a módi, hogy külön lehet kapni alsót és felsőt, ami szerintem nem egy rossz dolog, mert: amikor a felsőt választod, akkor a melltartó méretét kell figyelembe venned. Milyen méretű melltartód hord a barátnőd? (lesd le a melltartójáról) Ha pedig az alsót választod, akkor általában a nadrág konfekció méretet kell alapul venned Pl S-es vagy M-es, ezt is le tudod lesni a bugyijáról vagy a nadrágjáról (persze ami nem farmer, mert az más számozás).

Divat pedig az ami megtetszik neki, ma már minden divat. Egy kis ízelítő: 3szög fazon: [link]

[link]

Csavart vagy masnis. [link]

[link]

Bohém mintás: [link]

[link]

[link]

2013. máj. 11. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

A méretet nemtudom,de szerintem akkora kell,amekkora a melltartója. A divat:

-amerika vagy brit mintás (zàszló)

-pánt nélküli

-csíkos és pöttyös (alja pl. csíkos a felső meg pöttyös)

-nagy virágmintás vagy egyszínű (pl. korall,lazac,türkiz kék szinek)

Képek:

1. (USA mintás) [link]

2.(Brit mintás) [link]

3.(nagy virágos) [link]

2013. máj. 11. 13:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a választ! Majd valahogy kiderítem a kérdéses méreteket. Még ha nem bánjátok, szeretném megkérdezni, hogy kb mennyi pénzt vigyek magammal majd az üzletbe? Vagy egyáltalán melyik üzletbe? (Nem vagyok teljesen életképtelen, csak nem értek a témához)
2013. máj. 11. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"amerika vagy brit mintás (zàszló)" - Csak a 13-14 éves kislányok körében divat.
2013. máj. 11. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se vegyél ilyen zászlósat, én biztos hozzávágnám ha ilyet adna nekem. Pl. amit az 1. válaszoló linkelt pánt nélküli csavart egyszínű az jó lenne a kedvenc színében.
2013. máj. 11. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem mintára olyat vegyél, amiben szívesen látnád. ilyen egyszerű az egész.
2013. máj. 11. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csenj el egy bugyit meg egy melltartót ami jó rá, a többit az eladónővel szerintem kitaláljátok :)
2013. máj. 11. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!