Triumph két részes fürdőruhák mennyibe kerülnek kb?
Figyelt kérdés
erre a felső részre gondoltam + megvenném hozzá ezt is: [link]
kb. 7-8 ezret szánnék jó minőségű, hasonló fazonú fürdőruhára, ha tudtok még ajánlani vmit, akkor küldjetek linket! célirányosan mennék vásárolni Bécsi út-Váci út környékére, mert nem szeretnék sokat tekeregni ebben a melegben...
köszi 18L
2014. jún. 9. 18:14
1/4 anonim válasza:
Hát ha sikerül akciót kifognod,akkor 10ezer alatt találhatsz.Egyszer nekem előző évi kollekciós sikerült kifognom 3ezerért.De ez évekkel ezelőtt volt sajnos...
2/4 anonim válasza:
Nézz körül valamelyik plázában, ott nincs meleg :). Konkrét árat nem tudok írni de a Triumph termékek elég drágák, a 7-8 ezerbe nem is hiszem hogy alsó+fölső beleférne de talán még csak a felső sem.
3/4 A kérdező kommentje:
óbudai Bécsi úton láttam egy Triumph outletet. remélem szerencsém lesz ott. már bánom,h nem tavaly szezon végén mentem venni :S
2014. jún. 9. 18:23
4/4 anonim válasza:
[link] ugyanott ahol az outlet van megnézheted ezt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!