Milyen fürdőruhák vannak vastagabb combra?
Figyelt kérdés
Nemsokára rendszeresen fogunk menni úszni az osztállyal, és nem szeretném, hogy körberöhögjenek. A combom belső részénél(és egy kicsit a külsőn is)striák vannak, amiket el akarok takarni. Utánanéztem már néhány fajtának, de nem tudom, hogy érdemes-e megvenni pl. egy tanakini-t csak nadrággal. Az ötleteket előre is köszönöm :)2014. jan. 13. 18:41
1/3 anonim válasza:
eleve uszodába egyrészes fürdöruha kéne, ha nem akarod hogy fejesnél öltözködj vagy a vizbe lévök olyat lássanak amit nem kéne. Szerintem akkor nevetnének ki ha nadrágos fürdöruciban mennél.... majd meglátod striák szinte mindnekinek vannak a növéstöl sokaknak a hátán is de nagyon gyakori derékon combon.
2/3 anonim válasza:
Úszáshoz mindenképpen egyrészes. Se tankini, se bikini nem való.
Úszódresszből viszont gyártanak ilyet is, ha nagyon takargatni akarod:
[link] - ugyan ettől kisebbnek nem fog látszani, de a striát eltakarja és ki se fog dörzsölődni a combod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jan. 14. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!