14 éves lánynak milyen filmeket ajánlotok /lehet több részes is/?

Nem írtad le, milyen műfajú kéne. Én 14 évesen a romantikus vígjátékokat imádtam. Ottalvós buli, Bajos csajok, Csajok háborúja, 21 idegen igen, Négyen egy gatyában, Csak a testemen át. Most ennyi jutott eszembe. Ha beírod a filmkatalógus nevű oldalon a keresésbe, ott van, hogy miről szólnak és általában az előzetes is. :) Ezeket a filmeket én nagyon szeretem, az első kettő ilyen tini, a többi felnőttesebb. Nagyon aranyosak romantikusak, happy enddel. :)
Akkor romantikus dráma A felhők fölött három méterrel 1-2 (rossz fiú és jó kislány szerelme röviden, dráma), az 50 első randi (ez nagyon szomorú, sírós, de ha úgy nézzük happy end), a Szerelmünk lapjai (nagyon alap film, ha még nem láttad nézd meg, sírós). Dráma még a Kutyavilág, nagyon szép film.
Remélem segítettem :)

Èn meg 14 éves vagyok és Becstlem Brigantykot,Django elszabadult,Kereszt apat 1-3. , Egy csodálatos elmet, Közellenséget ,Genszter osztagot, Halál futamot, Bournet(nagy kedvenc a triologia) néze és én is lámy vagyok, de a 14 lányoknak nem ajánlom szóval ez nagyon változó irj müfajt.:)
De amiket még nagyon szerettek és már mépszerübb a korosztályomba:Csodálatos Pókember1-2,Bosszúállok,Transzformersz,Èhezök Viadala triologia,Thor,Beavatott meg ilyenek n tudom hányas korhatáros filmet nézhetsz mert az elöbbiek mind 16-osok a fentiek meg mind 18-asok szoval ez valtozo...

Köszönöm mindkettőtöknek!^^
Igen, nem írtam műfajt. Igazság szerint én bármit szívesen megnézek/kivéve talán a horrort/. Imádok filmezni/olvasni, nem válogatok:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!