Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy teltebb-molett nő/lány két részes fürdőruhában van a strandon?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 6. 15:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szerintem egy teltebb nő nem azért veszi fel a bikinit, hogy mutogassa magát milyen jól néz ki.

Én is telt vagyok, de láttátok ti egybe részes fürdőruhában már ducibb hölgyet?

Sokkal előnytelenebb.

Csak kíváncsi voltam a válaszokra.

De továbbra is úgy vagyok vele, hogy a saját szórakozásomra járok strandra és ha már el megyek barnulni is szeretnék, amit egybe részes fürdőruhában nehezebb tudok meg oldani.

Ha pedig jövök megyek magamra kapok egy strand kendőt.

Amíg valaki meg találja az alakjához illő bikinit szerintem semmi gond nincs.

Köszönöm mindenkinek a választ.

2015. ápr. 6. 19:18
 12/20 anonim válasza:
90%
Semmi gond nincs vele, én külön örülök neki, mert szeretem a teltebb lányokat!
2015. ápr. 6. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
4%

Úgy gondolom, kicsit túlértékeli magát. Nem azt veszi fel, ami számára előnyös, hanem azt, ami egy csinos testalkatú lányon megtetszett neki.

Én egyáltalán nem vagyok telt, egy icipici felesleg van rajtam, de amúgy vékony vagyok. Nem mernék felvenni kétrészest. Nem akarom megmutatni mindenkinek azt, ami nem szép rajtam, kényelmetlenül kellemetlenül érezném magam bikiniben. Ilyenkor elgondolkozom, a hájas nők nem érzik magukat kényelmetlenül, hogy kirakják a lötyi kis zsírjukat?

2015. ápr. 6. 20:04
 14/20 A kérdező kommentje:

Elég baj ,hogy vékony testalkattal nem mered fel venni.

Illetve szerintem egyik teltebb nő sem értékeli túl magát.

A legtöbb egy egybe részes fürdőruhában sokkal kényelmetlenebbul érzi magát mint egy jól választott bikiniben.

És hidd el a strandon senki nem a te hájacskáddal fog foglalkozni.

2015. ápr. 6. 20:15
 15/20 ekvinitus ***** válasza:
13-as, te pedig alul értékeled magad. Ha csinos vagy akkor miért takarod el a szépségedet?
2015. ápr. 7. 07:00
 16/20 anonim ***** válasza:

És ha valaki nem csinos, akkor miért emeli ki az előnytelenségeit?

(#13-as vagyok)

2015. ápr. 7. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Halál mindegy, egyrészesben és kétrészesben is látszani fog az a pár plusz kiló, az egyrészes se "takarja el" és a kétrészes se "emeli ki". De nyugodtan körül lehet nézni a strandokon, 100 emberből jó ha 1-nek tökéletes a teste (míg ruhában, utcán ennél azért -látszólag- jobb az arány; mégis levetkőznek és jól érzik magukat. Nem kell ezt túldramatizálni.
2015. ápr. 9. 18:40
 18/20 ekvinitus ***** válasza:
13-as hogy micsoda kérdést tudsz feltenni! A 16-os egy egyszerű kérdőmondat. Látszólag. Ugyanis igen bonyolult rá normális értékelhető választ adni. Én nem is tudok. Remek felvetés!
2015. ápr. 10. 11:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyet vesz fel, csak az alakjához illő legyen, tehát molett nő ne oldalt kötős bevágós minibikinit hordjon, mert az nevetséges lesz és felhívja magára a figyelmet vele. Olyankor van hogy még aki nem akarja az is megbámulja és kiröhögi. De egy normális bikinivel semmi gond nincs. Persze ennek ellenére ha tőlem kérnének tanácsot azt mondanám a mintás tankini a legjobb választás: [link]
2015. ápr. 10. 11:47
 20/20 anonim ***** válasza:

ha úgy telt mint a barátnőm akkor támogatom.

nagy segg,hatalmas cicik,és mindemellet olyan kemény mint a kő,ha rágondolok fel áll.

2015. jún. 11. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!