Mi a véleményetek a száras úszódresszről? Jól állna egy fiatal, telt nőnek?
Ilyenre godnolok pl.: [link]
Páromnak nagyon tetszik, és szívesen viselne ilyet a strandon is, mert egyrészt a telt alkata miatt kevésbé érzi magát feszélyezve benne, másrészt a szára takarja a combja felső-belső oldalán levő bőrhibákat. Egyébként a sport bikini is jól áll neki, csak a fent említett okból száras alsó volna szerencsés, de az meg csak kisebb méretekben van. Ezért gondolkodik a száras úszórdesszen, neki tetszik - és amúgy nekem is, de mondjuk én úszdressz fetisiszta vagyom egy kicsit :-)
Szóval, egy strandon, termálban nem "ciki" egy ilyen viselet? "Kinézitek" az ilyet, vagy nem is érdekel benneteket? Nemet és kort is írjatok!
Az olyan válaszokat viszont, hogy "sportoljon és fogyjon le, aztán nem lesz ilyen gond", kérem mellőzni, mivel többek között az úszás lesz az, amit együtt elkezdünk űzni, hogy formába jöjjünk, részben ezért is született ez a kérdés :-)
Senkit nem érdekel hogy máson mi van... komolyan, téged érdekel mások mit hordanak?
Ettől függetlenül én nem ajánlanám. Ez a sortos szabás rövidebbnek mutatja a lábat, ami előnytelen. Illetve ha telt alakú, akkor gondolom a mellei is teltek, az ilyen dresszekben meg általában nem nagyon van beépített melltartó. Ha a fürdőruha rendesen megtartja a mellet, az nagyon sokat dob azon hogy milyennek látszik benne az alak. Én valami ilyesmit ajánlanék [link] ami hasban is két rétegű, alakformálós. De vannak szoknyás fürdőruhák is ha maximális takarásra vágyik a párod. Ilyenem még sose volt, úgyhogy tapasztalatom nincs vele, de majdnem olyan mintha ruhában lenne. [link]
Én ha ijen hejre megyek engem nem nagyon érdekelnek a töbiek kivéve ha barátnö tesó haver ...
13éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!