Telt lányok/ fiatal asszonyok, hogyan takarjátok el nyáron a vastag karotokat? Esetleg nem takargatjátok? Hogyan szereztek hozzá önbizalmat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 16:22
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok annyira telt, csak egy picit, de én nem takargatom a karom. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda! Hát ez így elég béna megfogalmazás, de miért takargatnám magam azért, mert nem vagyok gebe? Attól még mi is élhetünk normális életet, mert van rajtunk egy kis felesleg!:)
2/6 anonim válasza:
Aki nem telt miért "gebe" feltétlen?...
4/6 A kérdező kommentje:
2.válaszoló nem értem a kérdést...lehet nehéz a felfogásom xD
én azért takargatom, mert nem szeretném h pl. amikor a metrón kapaszkodok lötyögjön/lógjon a háj...
2012. máj. 28. 16:58
5/6 anonim válasza:
Igen, azért ne gebézzünk mindenkit rögtön, aki nem ,,telt", ez az egyik legszembetűnőbb példája annak, aki féltékeny :D Egyébként kedves kérdező, legyen önbizalmad, ismerek egy lányt akinek bizony lenne mit takargatni és neki igencsak vastag felkarja van, de ő a világ legbüszkébb embere, és minden társaságban elő tudja adni magát, hogy a hibáiról elterelődjön a figyelem. Na ehhez képest neked csak egy pici önbizalomra lenne szükséged, hogy ne képzelj olyanokat, hogy lötyög a karod, ami szerintem butaság. Nyugodtan hordj rövidujjút, esetleg ujjatlanokat is, próbáld meg kiegészítőkkel ellensúlyozni :)
6/6 anonim válasza:
Nekem nem vészesen vastag a karom, engem mégis borzasztóan zavar, nem érzem jól magam rövidujjúban vagy ujjatlanban. Általában könyékig érő, nagy denevérujjú vagy ejtett vállú pólókat, illetve majdnem áttetsző vékonyságú felsőket hordok (alattuk vékony trikóval), így elég szellősen vagyok, mégsem látszik ki a karom. :) Így próbálom megoldani ezt a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!