Miért hordanak a fiatal lányok bajuszos és keresztes kiegészítőket, ékszereket, pólókat?
Figyelt kérdés
Van valami történetük vagy esetleg jelentésük hogy miért hordják, vagy simán csak divatból?
2012. ápr. 19. 11:26
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
a kereszt divat, én mondjuk nem vagyok divatmániás, nem is azért vettem keresztes gyűrűt, hanem mert egyszerűen tetszik és amikor megláttam tudtam, hogy kell
4/5 anonim válasza:
John Galliano tervező hozta divatba
a bajusz szerintem amúgy jópofa, de én keresztet soha nem vennék fel
5/5 anonim válasza:
Sajnos csak divatból hordják..Pedig igen is van jelentése . A keresztnek az,hogyha felveszed akkor hiszel abban,h érted is meghalt.Jézus a kereszten. Eleg nagy divat lett,h az emberek mindent felvesznek ami ''meno'' de nem artana a jelenteset is megkeresni elotte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!