Molett lány miért nem mehet strandra anélkül hogy megszólnák?
Egy molettebb lány miért nem mehet strandra ,aquaparkba ,fürdőbe...?
Ha valakin több mint 10 kg felesleg van ,miért bálnázzák le ,nézik ki a strandról az ilyen cica baba vasággyal 40 kg buta libák és a hozzájuk hasonló lógógatyás h..lye gyerekek ?? És miért tartják undorítónak a teltebb lányokat ,szerintem egy nagyon vékony lány kiálló csontokkal sem túl szép látvány . Nem sértésképp írtam. Csak nem értem hogy őket miért fogadják el jobban.
Én sem vagyok vékony sőt átlagos sem ,olyan az alkatom mint a képeken lévő lánynak ,és én is szeretnék strandra menni fürdőruhában és bikinit is felvennék ,persze olyat ami jól is áll.
Miért nem lehet ezt elfogadni ,nem pasizni megyek a strandra ,úgyhogy nem kell hogy csinosnak tartsanak ,csak legalább ne szóljanak be és ne röhögjenek ki ..Mert ez borzasztó gonosz dolog ..
25/L
Plus size lányok mit szóltok ehhez ? De bárki leírhatja hogy mit gondol csak kérem ,hogy kulturáltan!!
Ui .: Mielőtt írnátok hogy éljek egészséges életmódot és sportoljak..stb. Elmondom hogy egészségesen táplálkozom ,sportolok ,nem eszem cukros ételeket ,csak vizet iszom és kávét ..Mégsem tudok fogyni ,több orvosnál is voltam már ,genetikailag és stressz miatt vagyok ilyen .Szóval én próbálom magam elfogadni ,csak jó lenne ha mások is megpróbálnák ..
,,10 kg felesleg van"
Hát én megnéztem a képeket... ha ez neked 10 kiló akkor nem akarom tudni neked mi a duci...
Amúgy meg te írsz hogy a szemét emberek beszólogatnak, aztán te is ugyan azt csinálod a vékonyakkal. Annyi emberség nincs benned hogy ilyenkor visszafogd magad egy oldalon... Innentől hogy várhatsz empátiát?
Az meg hogy kiröhögnek meg kinevetnek... soha nem volt láttam ilyet strandon pedig nem egy kövér nő szokott ott lenni.
Csak ezzel a kövérezéssel annyira baj van hogy jajj így meg úgy. Manapság mindenhol ilyen nőket mutogatnak mint ,,coolsize".
Nem akartam senkit sem megbántani .Én azokra értem akik direkt nem esznek ,hogy minél vékonyabbak legyenek és közben megszólják azt aki más..
És igen is egészséges életmódot folytatok ! Nem zabálok mint azt sokan hiszik ..
Aki ilyet írt ,hogy kételkedik a leírásomban ,az belegondolt már abba hogy rengeteg olyan vékony ember van aki rengeteget eszik,lusta,nem sportol stb. és mégsem hízik ,mert genetikailag ilyen ..? Akkor szerintem ez fordítva is igaz lehet .. Köszönöm a válaszokat !
Plus size lányként nekem is az tűnt fel, hogy te ugyanúgy lenézed és beszólsz a vékony lányoknak, mint ők neked, szóval egy fél fokkal sem vagy jobb náluk.
A képekről pedig az a véleményem, hogy undorodom az ilyen plus size modellektől, akik a korábbi 40 kilós szépségideál után egy másfajta, de attól semmivel nem jobb szépségideált kezdtek el nyújtani az emberek felé. Divatos lett az elhízás, DE csak egyféle módon: legyen óriási kerek feneked, hosszú lábaid, és nagy melleid, VISZONT egy gramm súlyfelesleg nem lehet szinte a hasadon, és tokád se lehet. Pedig a valóságban az elhízott nők nagyon sokszor tokára és hasra híznak, és az emberek bele sem gondolnak, hogy ez számukra egy következő szintű frusztrációt okoz.
Persze.. meg mi ez a kettős mérce dolog itt is? "a csontokkal csak a kutyák játszanak" stb.
Nemrég volt egy tibiatyás poszt ahol egy direkt anorexiás (NEM vékony, anorexiás!) lány volt baloldalt, jobbon meg egy baromi molett nő.. persze csak a csöcsökre voltak izgulva, ha azt leszednénk máris jönne a sok dagadtozós komment.:D
Van valami amit úgy hívnak aranyközépút.. egyik sem jobb a másiknál. Az egyik túl ilyen a másik túl olyan.. és aki ugyanúgy felhízna mint a jobb oldalon lévő nő, de pl genetika miatt nem hízna ennyit a mellére? mert a legtöbb nő ilyen azért.. úgy máris csak zsírpárnák lennének. Értitek..
Egy időben nagyon rombolta az önbizalmam, kb 15 éves korom óta 165 cm vagyok és voltam én már 45 és 65 kg is, de mindig jól éreztem magam a bőrömben, és nem nagyon érdekel ki mit mond már, most is jó az alakom mert nem aránytalanul híztam, de a melleimre így is keveset. C kosár megvan, de ugyanakkor a seggem is meglett hozzá :D szóval..
Ne gondolkozzunk végletekben. Aki tényleg egézséges életmódot folytat, és nem csak 1 hónapja, azon igenis látszanak eredmények és nincs elhízva. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!