Miért olyan nagy a szájuk? 13 éves lány vagyok mindig megszólnak / általában a csövesebb csajok / bár öket megértem:$ / a külsöm miatt.
Figyelt kérdés
és nem értem hogy eggyáltalán mi közük van hozzá. Igen igen szólás szabadság van:d de ha énsem szólom meg őket hogy "na mais mi ez a trapéz gatya? Akkor ők hogy jönnek ahhoz hogy beszoljanak nekem hogy nem tetszik nekik a ruhám, a szolár bőröm szine meg stb? :S Iyenjor mit kéne tennemNem akarok nekik vissza szolni mert ne a barátnőim lássák hogy közöm van az ilyen alja néphez. Vagy vissza szoljak? Vagy inkább figyelmen kívül kéne hagynom őket? Ti mit tennétek?2009. dec. 20. 22:06
1/36 anonim válasza:
én észre sem venném őket. hidd el, az ilyeneket sokkal jobban felb@ssza az, ha ügyet sem veszel rájuk, és lenézed őket, és megsem állsz meghallgatni őket. ez sokkal jobban felidegesíti őket, mintha visszaszólnál.
2/36 anonim válasza:
dugd fel a seggedbe a szolár bőröd ;)
3/36 A kérdező kommentje:
1. köszönöm:)) igazad van:)
2. ne legyél irígy;)
2009. dec. 20. 22:18
5/36 A kérdező kommentje:
Segítessz nekem?;)
2009. dec. 20. 22:27
6/36 anonim válasza:
Azok csöves csajok akik trapéz gatyában járnak?:D Inkább nekik van ízlésük, talán neked is lesz ha nagy leszel. Feltéve hogy a szolár bőröd nem rákosodik el nagyon...
7/36 anonim válasza:
Ez ugye vicc? 13 évesen szolizol, és olyan szavakat használsz mint az "alja nép", és csöves, aki trapéz gatyában jár?
Szerintem gondolkozz el, és előbb komolyodj egy kicsit, majd utána gondolkozz el...
Ha továbbra is beszólnak, nem volt igazam...
8/36 anonim válasza:
Pf... nem azért, de egy kicsit el is vagy szállva... "a szolár bőröd.." 13 évesen??? ...... a hibát először magadban keresd........ nem nézed te le őket nagyon?? "a csövesebb csajok" "alja nép" azért ne nézzd le őket, mert anyagilag nem állnak jó.... nem hiszem, hogy te is a Rózsa dombon laksz... egy picit nézz magadba, és ne figyelj arra amit mondanak, vagy kérdezd meg, hogy mi a bajuk veled... de azzal mégjobban megutéltatod magad, ha mindenhol lehordod őket
9/36 anonim válasza:
Sajnállak, hogy a szüleid nem figyelnek oda rád jobban... Elvégre 13 évesen nem neked kéne annyi eszednek lenni, hogy ne szolizgass, hanem a szüleidnek, hogy ne engedjék meg. Persze akik meg beszólnak neked, azoknak sincs semmi jogalapjuk téged megítélni, mivel -gondolom- ők is a te korosztályod, tehát túl sok élettapasztalatuk nem lehet. Mindenesetre hálás vagyok az égnek, hogy a lányaim nem most tinédzserek (4 és 1 évesek), mert iszonyú ami a mai fiatalok körében megy, egyszerűen ízléstelen ahogy kinéznek (kb. úgy ami még egy felnőttnél is durva) és amilyen erkölcsi nívújuk van (semmilyen). Nem értem a szülőket, én biztos nem engedném meg ezt a lányaimnak és ez nem jelenti azt, hogy "csövesen" járatnám őket, mert én magam is kimondottan figyelek a külsőmre, de ez nem jelenti azt, hogy ízléstelenül nézek ki. A szolis bőr tényleg ciki, hát nem tudom milyen trapázgatyára gondolsz (a a hagyományosra vagy a hippisre), de a hagyományos egyáltalán nem gáz, inkább ezek a bőrhatású leggingek a gázosak -főleg ha valaki 13 évesen ilyet visel. :(
10/36 anonim válasza:
Nekik nincs joguk neked ismeretlenűl beszólni... Neked meg nincs jogod mást elitélni az anyagi helyzete/stílusa miatt!!!
Majd felnősz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!