Miért olyan nagy a szájuk? 13 éves lány vagyok mindig megszólnak / általában a csövesebb csajok / bár öket megértem:$ / a külsöm miatt.
Figyelt kérdés
és nem értem hogy eggyáltalán mi közük van hozzá. Igen igen szólás szabadság van:d de ha énsem szólom meg őket hogy "na mais mi ez a trapéz gatya? Akkor ők hogy jönnek ahhoz hogy beszoljanak nekem hogy nem tetszik nekik a ruhám, a szolár bőröm szine meg stb? :S Iyenjor mit kéne tennemNem akarok nekik vissza szolni mert ne a barátnőim lássák hogy közöm van az ilyen alja néphez. Vagy vissza szoljak? Vagy inkább figyelmen kívül kéne hagynom őket? Ti mit tennétek?2009. dec. 20. 22:06
21/36 anonim válasza:
minek teszel fel kérdést, ha nem is érdekelnek a vélemények? intelligens lány, nyugi kapsz majd sok kuncsaftot a késöbbiekben is őket nem igazán érdekli a minőség
22/36 anonim válasza:
"Ugyérzem mindenem megvan ami nekem kell barátok, haverok, pasi és még pénzem is van" pf.. ennél a mondatnál szétröhögtem magam... na figyu kis komám, sztem neked nincsenek őszinte barátaid... azok is csak azért lógnak veled mert most épp menőnek látszol és van pasid.... nagy ügy, ki nem sztarja le.. de tudod, az ilyen fiatal kiskur..ákat a fiúk nagyon hamar elfelejtik... és 2o évesen egy kiégett kis senki leszel... van pénzed? eltom képzelni... tudod sosem tudni, hogy kivel beszélgetsz az internet másik oldalán....sztem te is egy kis senki vagy, aki unatkozik... azért szép karácsonyt
23/36 A kérdező kommentje:
érdek barátokat azokat kiszűröm.. olyanom nincsis.. ;) és nem nagyon tud érdekelni hogy azt gondolod rolam hogy senki vagyok és nincs pénzem:DD akkkor hidd azt hogy nincs.;))
2009. dec. 24. 19:23
24/36 anonim válasza:
18 se vagy miaz, hogy neked van pénzed? az nem a te pénzed, hanem a szüleidé :D
25/36 A kérdező kommentje:
Igen ők keresték meg de családi vagyon;))
2009. dec. 25. 19:38
26/36 anonim válasza:
már ne is haragudj de annyira bosszantasz itt mindenkit,egy rettentö buta kis kislány vagy aki unalmában már nem tudja mit csináljon!!
27/36 A kérdező kommentje:
nem kell akkor elolvasni a kérdést;))....és még hogy a kommenteket is elolvasod;) saját magadat bosszantod ezzel;))
Buta vagyok?:D Nem készülök tudósnak;))
2009. dec. 25. 21:05
28/36 A kérdező kommentje:
Ha unatkozom ott az msn;)
2009. dec. 25. 21:07
29/36 anonim válasza:
ahha akkor itt van mostmár annak az ideje hogy elnyomd magad
és meny föl msnre! teeee....
30/36 A kérdező kommentje:
Teee...?;D fejezd be a mondatod;))
2009. dec. 26. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!