Miért olyan nagy a szájuk? 13 éves lány vagyok mindig megszólnak / általában a csövesebb csajok / bár öket megértem:$ / a külsöm miatt.
sztem lenézed öket és ezért szolnak meg .. XD
deh ez nagy.. még szolár bör :'D xD
A komment megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:27
Isten megmentsen engem attól, hogy egy légtérbe kerüljek veled (:
Amúgy amekkora arrogáns p*csa vagy, azt is megérdemelnéd, ha a fejed közepére sz*rnának.
Jah, hogy mindent korábban csináltok?
Oké. Be kell látnom, hogy igazad van, én már öreg vagyok, hogy megértsem, miért kell már 13 évesen elkezdeni a bőröd elrákosítását, és miért nevelnek az emberek egy felszínes elkényeztetett libát a gyereküktől. Ne haragudj, de nem hiszem, hogy egy cigány lány, aki alapból sötétebb bőrtónussal rendelkezik, olyan mérhetetlenül irigyelné a te sárgásbarna szolárbőrödet, meg azt, hogy a tablóképedre már 14 évesen olyan ráncos lesz a bőröd, h nem fognak tudni megkülönböztetni az osztályfőnöktől...
És aki olyan szavakat használ (13 évesen!!??) hogy alja nép, az sztem nagyon nem jogos, hogy elcsodálkozik mások szóhasználatán. Lehet, hogy ők jobban tudják, miről beszélnek, bár számodra ismeretlen (és valóban ocsmány, de ez mellékes) szavakat használnak.
De végülis te tudod, ha barátnőd olyan mint te, megérdemelhette azt a köpködést, még akkor is, ha ez egyébként undorító véleménnyilvántási forma. Mi is köpködünk, ha nem is szó szerint rád. Sértődj meg, vagy ne szólj hozzánk.
Am is kit érdekel, ha valaki örökölt cuccokban jár (bár kötve hiszem, hogy ez igaz). És ha valaki nem követi az aktuális divatot pincsimód - veled ellentétben - az következetesen alja nép...
Hihetetlen, felháborító, és szomorú. Ha olyan lányom lesz mint te, Dunának megyek. Bár nem. Mert nem lehet olyan. A mi családunk zsigerileg nomrális.
21/L
igaaza van az utolsonak :)
Szánalmas h mit csinálsz kiscsaj.Mert lehet h énis egy kis hülye pi csa vagyok aki mindig a legdivatosabb cuccokban jár de képzeld h vannak olyan barátaim mint ahogy te fogalmaztál az "alja néphez" tartoznak... majd ha felnösz talán máshogy fogsz gondolkozni -.-"
16L
még anyádék a hülyék?drágám akkor elmagyarázom, hogy a nevelésen nagyon nagyon nagyon sok alapszik.és látom nagyon becsülöd és tiszteled is a drága jó szüleidet.viszont...minden ember maga él maga létezik ő cselekszik, ha csak anyukád nem tart feléd egy kést, hogy menj most azonnal szolizni.jó, hogy nem "k*rvaanyázol" édesanyádnak, hogy elkényesztet :) te dolgod..ok...viszont nem értem miért vársz el mást azoktól a lányoktól, ha te se viselkedsz jobban.nagyon szánalmas, hogy arra próbálod az egészet hárítani, hogy "ja akikről beszélek 3 cigánylány" oké én se kedvelem mindet a legtöbb buta, és ahhoz képest, hogy itt élhetnek az országunkba mintha mi költöztünk volna be közéjük.de ne hárítsd erre mert én azt mondom neked, hogy "te meg egy hülye p*csa vagy" és neked azt kéne belátni, hogy azért lesz mindenki p*csa(mert az amit te korán érésnek hívsz ez az, még sokszor a felnőttek se tehetik ezt meg) mert a média, a szüleid ,a divat, a kormány ezt sugározza, hogy neked ilyennek kell lenni.És, ha te ezt be is veszed lehet, hogy most jól élsz de nagyon kifognak téged használni késöbb.azthiszed, ha most nem szívod meg késöbb se fogod és még pikkpakk megváltozhatsz.túlsokat engedsz meg magadnak olyasmiket gyerekfejjel és gyerekjogokkal amiket megfogsz bánni. 15/L
lehet, hogy én is fiatal vagyok és nem a stílusodat ítélem el, vagy csupán konkrétan téged én azt az életfajtát amit folytatsz és azt a viselkedés formát.
de még annyit se érsz, hogy ezt a halál egyszerű problémát megtudd oldani magadtól.másoknak kell megmondani mit tennének a helyedben?ha olyan nagylány vagy miértnem találod ki egyedül?nincsenek a helyedben szerencsére a legtöbben ezért nem tudják.ez a válaszom.
bye
Úristen szégyeld el magadat hogy egy ilyen lány vagy!!!
mikor olvastam az egyik válaszodat hogy azér nem állsz le veszekedni az ugymond" alja néppel"mert hogy nehogy más meglássa??!!!!amugy jól is tették hogy leköptek gondolom volt okuk is hogy már nem birják elviselni a képedet!!!nem hiszem hogy azok a lányok ok nélkül nem hagyank téged!!Ha anyira fasza csaj vagy akkor old meg egyedül a kicsinyes próblémáidat és ne húzd mások agyát ilyen f..szságokkal!!!
Megisvan oldvaa;))
És nem érdekelnek a véleményeitek. Én maradok a saját kis világomban, ami még most nekem tökéletes. Ugyérzem mindenem megvan ami nekem kell barátok, haverok, pasi és még pénzem is van;)
Nemkell több komi.
Cshá(K)
Puszis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!