Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusba lehet engem...

Milyen stílusba lehet engem sorolni?

Figyelt kérdés

felső:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

alsók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ruha:

[link]

cipők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek közül a cuccok közül hasonlók vannak nekem,nem tudom,hogy hová lehet sorolni engem,a zenei ízlésem a-z ig minden ami megfog..Én úgy vettem észre nincs kifejezetten stílusom,mondhatni extrém vagyok és kész..szerinted?

2010. máj. 16. 17:21
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Sztem rocker már bocsi de ezek a gatyák szürnyőek idén nem a bőszárógatya a menő hanem a csőőő...
2010. máj. 18. 14:55
 42/46 A kérdező kommentje:

szerintem meg a csőgatya szörnyű,és ciki is,és még ha rámerőszakolnák sem vennék föl egyet sem,én így érzem magam jól!És totál szrok bele,mi a menőmanó manapság! :D

mert nem vagyok divatember!Köszönöm!

2010. máj. 22. 21:06
 43/46 A kérdező kommentje:
ja,és nem érzem magam rockernek,a rockereket sem a ruha teszi azzá..főleg nem ezek a cuccok..szerintem egy rocker viselet az alap szakadtfarmer,és együtteses póló..málhazsákkal..én nem hordok ilyet,kivétel a szakadt farmert..és a rockerlányok többsége nagyon nem csípi a pinket..
2010. máj. 22. 21:10
 44/46 anonim ***** válasza:

punk lolita? goth lolita, visual kei..

szerintem ezekbe lehetne téged sorolni leginkább.

az utolsó szoknya fenomenálisan gyönyörűséges! *.*

am az első cipő amit linkeltél az egy heartbuckle cipő a Baby, The stars shine bright-tól.(fontos volt.xD)

Szerintem tök jól nézhetsz ki. *.*

2010. máj. 23. 15:18
 45/46 anonim ***** válasza:

:))) hehhh...valami borzalmasan elcseszett stilusba.Acelbetetes es

``deszkas ``cipo ...es mindezt egyutt.Ugyanmar...

2010. júl. 19. 11:54
 46/46 A kérdező kommentje:
pff..ne aggódj,nem fogom felvenni a deszkás cipőt az acélbetétessel,ugyanis tudtommal csak két lábam van! :DDD Amúgy miért is ütik egymást?Az acélbetétest legelőször amerikában hordták a rapperek,majd később a sportcipőket,és a deszkást kezdték hordani.Legalábbis én ezt így tudom,de nekem 8. :D Legalább nem fog senki sem beskatujázni sehová..
2010. júl. 23. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!