Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusba lehet engem...

Milyen stílusba lehet engem sorolni?

Figyelt kérdés

felső:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

alsók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ruha:

[link]

cipők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek közül a cuccok közül hasonlók vannak nekem,nem tudom,hogy hová lehet sorolni engem,a zenei ízlésem a-z ig minden ami megfog..Én úgy vettem észre nincs kifejezetten stílusom,mondhatni extrém vagyok és kész..szerinted?

2010. máj. 16. 17:21
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
52%
A kreténekébe. De ha neked tetszik akkor hajrá. Elvégre azért a te stílusod, mert tetszik, és ne érdekeljen mások véleménye.
2010. máj. 16. 17:24
 2/46 anonim ***** válasza:
23%
Dark, goth. =) Az acélbetétes, a tüllök, és a pentagrammos ing erre a stílusra jellemzőek. Azok a cicafüles felsők meg olyan animések. =p legalábbis engem arra emlékeztetnek. 19L
2010. máj. 16. 17:29
 3/46 anonim ***** válasza:
goth lolita. de sztem neked kellene tudnod...-.- nme nekünk...
2010. máj. 16. 17:29
 4/46 anonim ***** válasza:
cybergoth irányzat...gyönyörű
2010. máj. 16. 17:31
 5/46 anonim ***** válasza:
goth?
2010. máj. 16. 17:32
 6/46 anonim ***** válasza:
kretének szerintem is. :D
2010. máj. 16. 17:33
 7/46 anonim ***** válasza:

HA TE MAGAD SEM TUDOD AKKOR SEMMILYEN!!!! FŐLEG NEM GOTH!! a goth életérzés!! mivel a kérdező ezzel sincs tisztában NEM GOTH, csak majmolja a külsőségeket!!!!!

Egyébként szerintem gazdag pózer vagy ha _ezekbe_ a cuccokba jársz mert a nagy részük (nema f elsők) rohadt drága! Ha esetleg magadnak varrod, v vmi,akkor egyedi,extrém (úgy értem, ha csak hasonló dolgok...) viszont áruld el hogy ezt [link] hol vetted, mert én már régóta keresek ilyesmit (igazából olyat, aminek a szoknya felsőbb része fűzővel szorítható, tehát egy kisebb fűző van hozzávarrva a szoknyához... akár meg is varrnám, ha találnék szabásmintát valahol...)

2010. máj. 16. 17:39
 8/46 A kérdező kommentje:

akkor én egy Kretén vagyok! :D köszönöm szépen a kedvességet! XD

a pentagrammot azért viselem,mert ezoterikus szimbólum,boszorkánycsillag,és mivel a fölfelé álló csücsök a pozitívat képviseli...a cicafüles pulcsi a cicamániámból adódóan jött,koponyás cuccokat nem nagyon merek felvenni,mert még emócionálisnak vélnek,pedig régen sokat hordtam.Amúgy a kretén öltözetű emberke lehet jófej is,nem? :)

Vajon ki meri megsaccolni a koromat? :DD

2010. máj. 16. 17:43
 9/46 anonim ***** válasza:
17?
2010. máj. 16. 17:44
 10/46 A kérdező kommentje:

utsó!Én sem tartom magam gothnak,nem vagyok pózer,nincsenek ilyen cuccaim,csak hasonlók,amit legfőképp turkálókból,vagy használtan vettem..

idézem önmagam:"ezek közül a cuccok közül !hasonlók! vannak nekem"

miért vagyok én pózer?Egyáltalán kire mondják azt?Nem azokra akik a tükörből fényképezik magukat???Nem szoktam pózolni..jajj...

2010. máj. 16. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!