Milyen stílusba lehet engem sorolni?
felső:
alsók:
ruha:
cipők:
ezek közül a cuccok közül hasonlók vannak nekem,nem tudom,hogy hová lehet sorolni engem,a zenei ízlésem a-z ig minden ami megfog..Én úgy vettem észre nincs kifejezetten stílusom,mondhatni extrém vagyok és kész..szerinted?
78%-os,nem haragszom,nem vagyok haragtartó sem..sajna sokszor engem is gothnak néznek,meg punknak,meg rockernek,de mondom mindíg,hogy én nem skatulyáztam be magam sehová,rám nem jellemző semmilyen stílus,még az alapkövetelményeknek sem felelnék meg,és amúgy sem a ruha teszi az embert.. nem fogok örök életemben úgy kinézni,viselkedni,ahogyan elvárják egy stílusbelitől..
ha pl goth lennék,hogy nézne ki,hogy underground rappet hallgatok.. XD
ja,de nem a ruha teszi az embert..én már mondtam..
ha sárga melegítőbe járkálnék,én akkor is ugyan az lennék,csak nem tetszenék magamnak.. :D
sajna most adtam el az enyémet pénzhiány végett..pont 30 volt.. :(
én nem is tudtam,hogy vannak ilyen emberek?!Miért kell felvágni a drága holmikkal?Én azzal vágok fel,ha valami drágát olcsóbban megtudok venni,de akkor sem azért,hogy most én milyen menő vagyok,hanem hogy ők is csinálják nyugodtan ugyan így,mert nem ciki,ahogy a turi sem ciki!
én tökre kreatív vagyok,meg minden,varrni mégsem tudok..:D
ezért inkább festegetek,meg vandálkodom..
amúgy én azt nem tartom embernek,aki a ruha miatt lenéz bárkit is..semmi emberség nincs az ilyenben..amúgy te valamilyen stílusba benne vagy ha már itt tartunk?(tipp:goth?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!