Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusba lehet engem...

Milyen stílusba lehet engem sorolni?

Figyelt kérdés

felső:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

alsók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ruha:

[link]

cipők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek közül a cuccok közül hasonlók vannak nekem,nem tudom,hogy hová lehet sorolni engem,a zenei ízlésem a-z ig minden ami megfog..Én úgy vettem észre nincs kifejezetten stílusom,mondhatni extrém vagyok és kész..szerinted?

2010. máj. 16. 17:21
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
kicsit több.. XD
2010. máj. 16. 17:47
 12/46 anonim ***** válasza:
76%
arra mondom, hogy pózer, aki ezeket a ruhákat eredetijükbe, méregdrágán megveszi, és mutogatja, hogy nekem ez van! Ne haragudj! szimplán felhúztam amgam azon, hogy le "goth" -oztak sokan, a ruháid alapján, mikor ez nem ebből áll!
2010. máj. 16. 17:49
 13/46 A kérdező kommentje:
tudom jól,hogy nem ebből áll..de szerintem nem majmolom a gothokat,mert nem láttam gothot még trapézos kék farmergatyában..éppen ez a lényeg,hogy nem majmolok senkit sem..sem a divatot,sem a stílusokat,azt veszem föl ami nekem tetszik,ami meghökkentő kissé,és egyedi..szoktam én is ruhákat készíteni,de nem varrok,hanem inkább festek egyszínű felsőkre,meg kivágott mintákat varrok a már kész pólókra..nadrágot azt szoktam szaggatni,meg ruhát festeni..
2010. máj. 16. 17:54
 14/46 anonim ***** válasza:
76%
hehe, nekem van sima sötétkék trapéznacim:D (mondjuk festegettem rá...:D) nem ennyire trapéz, de eléggé:D sokan azt hiszik, ha egy goth nincs talpig tüllbe meg csipkébe öltözve minden nap, az már nem is goth, pedig ez nem így van :S
2010. máj. 16. 17:57
 15/46 A kérdező kommentje:

78%-os,nem haragszom,nem vagyok haragtartó sem..sajna sokszor engem is gothnak néznek,meg punknak,meg rockernek,de mondom mindíg,hogy én nem skatulyáztam be magam sehová,rám nem jellemző semmilyen stílus,még az alapkövetelményeknek sem felelnék meg,és amúgy sem a ruha teszi az embert.. nem fogok örök életemben úgy kinézni,viselkedni,ahogyan elvárják egy stílusbelitől..

ha pl goth lennék,hogy nézne ki,hogy underground rappet hallgatok.. XD

2010. máj. 16. 18:00
 16/46 A kérdező kommentje:

ja,de nem a ruha teszi az embert..én már mondtam..

ha sárga melegítőbe járkálnék,én akkor is ugyan az lennék,csak nem tetszenék magamnak.. :D

2010. máj. 16. 18:02
 17/46 anonim ***** válasza:
Amúgy nem vagy kretén, nyugi... csak hirtelen már azt hittem "na még egy aki a márkás külföldről rendelt cuccait mutogatja itt..." :DDD sajnos sok ilyen van, én meg jól átsiklottam a "hasonló" felett:D Amúgy csattos platformot már régóta keresek 30 ezer alatt:P
2010. máj. 16. 18:06
 18/46 A kérdező kommentje:

sajna most adtam el az enyémet pénzhiány végett..pont 30 volt.. :(

én nem is tudtam,hogy vannak ilyen emberek?!Miért kell felvágni a drága holmikkal?Én azzal vágok fel,ha valami drágát olcsóbban megtudok venni,de akkor sem azért,hogy most én milyen menő vagyok,hanem hogy ők is csinálják nyugodtan ugyan így,mert nem ciki,ahogy a turi sem ciki!

2010. máj. 16. 18:09
 19/46 anonim ***** válasza:
Hja vannak. Manapság sokak szerint az nem ember aki nem jár márkás, drága cuccokba:P Egyébként az a rossz, hogy lány létemre 41-es lábam van, használtban meg mindig csak ilyen 38-as bakancsokat látok, az új meg iszonyat drága:D De amúgy én turi meg varrás párti vagyok :D Turiban is lehet találni egy halom márkás cuccot is tök olcsón:) amit varr az ember az meg a legjobb:D
2010. máj. 16. 18:15
 20/46 A kérdező kommentje:

én tökre kreatív vagyok,meg minden,varrni mégsem tudok..:D

ezért inkább festegetek,meg vandálkodom..

amúgy én azt nem tartom embernek,aki a ruha miatt lenéz bárkit is..semmi emberség nincs az ilyenben..amúgy te valamilyen stílusba benne vagy ha már itt tartunk?(tipp:goth?)

2010. máj. 16. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!