Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz hogy nem tudom magam egy...

Gáz hogy nem tudom magam egy stílusba sem sorolni? :D

Figyelt kérdés
én olyan vagyok hogy ami éppen megtetszik azt veszem fel :D nem követem a divatot, és nem vagyok olyan hogy csak egy fajta stílust követek.. inkább magamnak alakítom ki :D volt hogy megtetszett bátyám ingje és felvettem ... sokan hülyének néztek hogy mért van rajtam fiú ing..de nekem tetszett ... meg rengetegen lenéznek azért mert nem érdekel mások véleménye, és magam miatt öltözködök ... lol:D meg mos ttényleg olyan furcsa hogy nekem az a lényeg hogy saját magamnak tetszek és ne a többi embernek ? 14/L
2010. szept. 11. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon egyedi vagy, igazi egyéniség, stb. Kenegesd még magad meg az egódat.
2010. szept. 11. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nem muszály beállni a sorba a sok divatmajom közé. Kialakul a saját stílusod, önmagad adod, ez sokkal jobb, mint menni az éppen aktuális trend után. Így egyedi vagy, az öltözködésed egyéni, azt veszed fel, amiben jól érzed magad, és ez a lényeg. Akinek meg nem tetszik, ne nézzen rád! A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben, és ehhez nem kell uniformizálni magad.
2010. szept. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!